De Sims Middeleeuwen presentatie op de GamesCom afgelopen vrijdag

Afgelopen vrijdag zijn Hiki, Xelles en Kyta naar de Gamescom in Keulen geweest. Hier was ’s ochtends ook een presentatie voor het grote publiek, deze mocht ook gefilmd worden. Dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen. Het is vrijwel dezelfde presentatie als die in de persconferentie gegeven werd, maar er worden ook nog wat leuke vragen gesteld.

Hieronder staat deze presentatie. Het is volledig Engels, met hier en daar een woord Duits. Het meeste Duits hebben we er echter tussenuit geknipt.

Een leuk detail is wel dat er toch een verschil was tussen de presentatie die je hier onder ziet en die wij Behind Closed Doors hebben gezien. Bij die besloten presentatie was er in het dorp ondertussen De Pest uitgebroken en daardoor zagen wij op bijna identieke beelden als hieronder, sommige Sims -zoals de jonkvrouw in het kasteel – flauwvallen omdat ze de De Pest had.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *