Het Simlish is veranderd voor De Sims Middeleeuwen

De Australische Kotaku heeft een interview online gezet met producer Rachel Bernstein over De Sims Middeleeuwen, de compleet nieuwe game die in Maart 2011 in de winkels ligt.

In het spel wordt ook Simlish gesproken maar het team heeft het wel zo veranderd dat het meer middeleeuws klinkt. Ik weet niet of dat betekend dat de woorden in het Simlish (de taal die de Sims spreken) radicaal veranderd zijn of de uitspraak. Maar er zal dus een groot verschil komen tussen het Simlish zoals we dat nu kennen en het Simlish in De Sims Middeleeuwen dat meer op oud Engels lijkt.

The look of the game isn’t the only thing the team tweaked for Sims Medieval, they also reworked the way the Sims speak.

“Simlish was altered to be more medieval,” Bernstein said. “We spent a lot of time trying to figure out how it would sound. Initially we thought about making everyone sound more British. We tried an over-the-top Monty Python simlish.”

What the team ended up with was a similish designed to sound like old English, she said.

| Sims Medieval Doesn’t Stray Far From Its Roots |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *