Gamescom 2010: extra uitzending van Simway TV

Helaas, de uitzending is alweer afgelopen.

Ik hoor jullie al denken: euh … is het alweer zaterdagavond?

Nee, het is maandagavond, maar de Duitse fansite Simway heeft voor vanavond een speciale uitzending en daar zit een Gamescom 2010 special in. Afgelopen zaterdagavond werkte de stream vanuit Keulen niet goed dus vandaar deze extra uitzending die om 19.00 uur begint.

Veel plezier of zoals Simway altijd zegt: Viel Spass!

7 reacties

    1. Beelden van de Gamescom en dan voornamelijk van de EA stand en de presentaties daar: eigenlijk niks wat we niet al gezien hadden de afgelopen week op allerlei video’s die wij embed hebben hier op S3N. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *