Gamescom 2010 was een groot succes

E3? Phah, nietig klein beursje! Tokyo GameShow? Laat die Japanners maar lekker aanmodderen. GamesCom is gewoon de beste. Dit jaar zijn er namelijk maar liefst 254.000 bezoekers op de GamesCom geweest. Hiermee is GamesCom de grootste gamebeurs van DE WERELD geworden.

Even ter vergelijking, de TGS trok vorig jaar 184.000 bezoekers en op de E3 is het aantal bezoekers aanzienlijk minder, aangezien het grote publiek daar niet wordt toegelaten. Erg mooi om te horen want dat betekent dat Gamescom alleen maar groter en groter kan worden in de aankomende jaren.

De organisatie van de Europese gamebeurs Gamescom heeft met trots laten weten dat vorige week 254.000 bezoekers de Köln Messe bezocht hebben. Daarmee steeg het aantal met 9.000 bezoekers ten opzichte van 2009.

In de Messe hebben 505 bedrijven uit 33 landen aan het publiek getoond welke gameproducten men de komende tijd op de markt gaat brengen. Onder de bezoekers was ook een groot aantal journalisten. In totaal waren 4400 journalisten op de Duitse stad af gekomen om verslag te doen.

Bronnen: Power Unlimited en De Telegraaf

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *