Reminder: Sunset Valley zoekt getalenteerde architecten: zomervakantie challenge

Zoals jullie waarschijnlijk wel eens gezien hebben, is de wedstrijd ‘Sunset Valley Zoekt Getalenteerde Architecten‘ al een tijdje bezig. Voor de laatste, gewone opdracht voor de finale hebben Bakie en Nina (met wat hulp van de deelnemers) iets bijzonders verzonnen. De Zomer Vakantie Challenge!

Iedereen die lid is van het Sims 3 Nieuws forum kan hier aan meedoen. De 3 finalisten van ‘Sunset Valley Zoekt Getalenteerde Architecten’ zijn verplicht om mee te doen, omdat dit eigenlijk hun laatste, gewone opdracht is.

En dan nu… Wat moeten jullie bouwen? De opdracht van deze laatste, gewone opdracht is, om een zo bijzonder mogelijk huis te bouwen. Het gaat er bij deze opdracht ook alleen maar om de buitenkant. Het hoeft helemaal niet leefbaar te zijn van binnen. Het is ook niet verplicht om in te richten, natuurlijk mag het wel. Bouwen kan t/m Zondag 5 September!

| S.V.Z.G.A. ~ Zomer Vakantie Challenge! |