Sims 3 Nieuws en De Sims Middeleeuwen: hoe zit dat nu?

We hebben de laatste tijd nogal wat reacties gehad (meestal positief en soms negatief) op het feit dat we op onze site en forum veel aandacht besteden aan De Sims Middeleeuwen en we wilden daar even wat meer duidelijkheid over geven.

Weken geleden hebben we als team al besloten om deze totaal nieuwe game een onderdeel van onze site te laten worden, naast al het nieuws over De Sims 3. De Sims Middeleeuwen is een ‘gewone’ De Sims game en past dus perfect bij onze site. Onze naam Sims 3 Nieuws suggereert misschien dat we alleen maar nieuws over De Sims 3 brengen maar achter de schermen zijn we druk bezig, voornamelijk Xelles eigenlijk, om onze site zo om te bouwen dat er een duidelijker verschil komt tussen het nieuws over De Sims 3 en het nieuws over De Sims Middeleeuwen.

De afgelopen tijd is er gewoon veel nieuws over De Sims Middeleeuwen online gekomen en onze verwachting is dat dat, nu de Gamescom 2010 afgelopen is, een stuk minder wordt en er een betere balans komt in het nieuws over alle games waar wij als S3N aandacht aan besteden. Maar wij maken het nieuws niet: wij brengen jullie alleen op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes.

Als team – in ieder geval een groot deel van het team – zien we De Sims Middeleeuwen helemaal zitten: eigenlijk al vanaf de eerste geruchten kregen we de kriebels. En na Xelles zijn bezoek aan Amerika om de game te bekijken en helemaal na de presentatie op de Gamescom 2010 van afgelopen week kunnen wij niet meer wachten om meer van deze nieuwe Sims game te weten te komen.

Bovendien lezen we  in jullie reacties de laatste tijd dat er ook bij jullie zo langzamerhand iets komt van: ‘he … dit wordt misschien toch wel een hele leuke game‘. We denken daarom dat onze keuze om De Sims Middeleeuwen een onderdeel van S3N te laten zijn een goede beslissing zal blijken te zijn want voor jullie doen we het immers allemaal.

9 reacties

  1. Dus desite voor the sims middeleeuwen zal dus een heel andere look hebben dan wat jullie hebben voor sims3?

    En de game zal best leuk zijn aangzein zien de core van degame groot deels gewoon sims 3 is. Ziet er allen iets anders uit. En de middeleeuwen natuurlijk zal ook weer eens wat anders zijn dan de moderne wereld waar we in de normaal sims 3 in spelen. 😀

    1. Over hoe we het gaan doen of hoe het eruit komt te zien willen we even nog niks kwijt. Wel dat we op 1 site blijven en er geen aparte Middeleeuwen site van ons komt. 😉

  2. Ik ben er erg blij mee dat jullie van plan zijn om ook Middeleeuwen-nieuws te doen. Ik had het wel verwacht met de informatie van de laatste tijd. Ik heb echt zin in de Sims Middeleeuwen!

  3. het mooiste zou wezen voor de site een hoofd pagina met de belangrijkste detail,s van bijde en daarachter 2 verschillende pagina’s met alle nieuws van de sims 3 bij sim3 kant en middeleeuwen bij de middeleewen gedeelte, naj jah zou mijn idee zijn 😀

    vindt het nu een beetje een zooitje maar er wordt gelukkig al aan gewerkt 😀

  4. Maar dan heb je toch in feite als ik de 4e en 5e reactie leest op een gegeven moment een stuk waar bijna geen nieuws verschijnt? Want er is ook nauwelijks nieuws over bijvoorbeeld De Sims 3: Wereldavonturen. En losstaande Sim-games krijgen meestal geen uitbreidingen (of EA moet dat wel willen) dus dan kan je dat eigenlijk net zo goed weghalen na een tijdje. Toch? Of heb ik het fout?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *