EA introduceert karmakrachten voor De Sims 3

Onder deze kop heeft de Nederlandse gamesite NG – Gamer een artikel online gezet met een lijstje met de Goede en de Slechte karmakrachten voor de consoles versies van De Sims 3.

Het lijstje komt overeen met een lijstje van IGN dat 2 weken geleden online is gekomen en waarvan wij een vertaling hadden gemaakt. Of dit ook een vertaling is of de echte omschrijvingen zoals die in de game zullen komen weet ik niet.

Met andere woorden: de Karmakrachten kloppen, de omschrijvingen kunnen in de game zelf anders zijn.

Help je Sims om “te scoren”, zegen hen met “onmiddellijke schoonheid” of maak hen het leven zuur met een “grote mislukking” of een “vuurstorm”.Je moet deze krachten wel met verstand gebruiken, want de resultaten kunnen onverwacht zijn en karma kaatst altijd de bal terug. Sommige Karmakrachten zijn al vanaf het begin van het spel beschikbaar, terwijl je andere krachten tijdens het spelen vrij kunt spelen door bepaalde Uitdagingen te voltooien. Je kunt bovendien Karmakrachten kopen met Karmapunten.

| NG – Gamer: EA introduceert karmakrachten voor De Sims 3 |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *