4 reacties

  1. Mwah … ik dacht altijd dat die stralenbundel alleen te maken had met het gebruik van Karmakrachten. Dit is een beetje lelijke manier om je Sim zo door het spel te laten bewegen. Misschien een kwestie van smaak?

  2. Vind die straal maar zwaar iritand zeg, dacht eerst nog; kan beter de sims op een console spelen heb je geen bugs waarschijnlijk.Maar door die groene straal vind ik er juist niks aan.

  3. Ook vervelend is dat je toch niet door de buurt heen kan vliegen en dat ‘ie toch nog moet laden als je sim ergens naartoe wilt (Wat ook gebeurde bij de sims 2 voor consoles). Toch maar hopen dat hij dan net zo snel een locatie laad als bij de video =D Overgens vind ik het er niet zo verkeerd uit zien (behalve dan die groene straal en de buurt map :o)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *