Gamescom 2010: verslagen op Franstalige De Sims fansites

Naast 7 fansites uit Nederland, zie dit bericht op onze site, een aantal Duitse fansites, waren er ook een aantal Franstalige fansites uitgenodigd om De Sims 3 Na Middernacht en De Sims Middeleeuwen ‘behind closed doors’ te komen bekijken op vrijdag 20 augustus op de Gamescom 2010 in Keulen – Duitsland.

Ange van Simsoucis heeft deze sites even voor ons op een rijtje gezet en je vind er verschillende verslagen en (p)reviews van de games die producers Azure Bowie en Rachel Bernstein aan ons allemaal lieten zien.

| Daily Sims | Khany Sims | L’ Univers Sims | Simsoucis | Urbania Sims |

We hope to see you all again next year at Gamescom 2011 or maybe sooner somewere else?

2 reacties

  1. WOW er waren dus veel meer fansites dan we dachten, volgend jaar hopelijk meer tijd om handjes te schudden, visite kaartjes uit te delen en te netwerken want daar was nu geen tijd voor. Met de Duitse fansites meegeteld dus ongeveer 17 fansites op 1 dag in 1 ruimte 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *