AnsjJ2 heeft Simspiration binnen

Op 6 augustus hebben we op onze site in dit bericht een overzicht online gezet van wat leuke De Sims magazines die je of online kunt bekijken of een abonnement op kunt nemen.

De aanleiding voor dit overzicht was het uitkomen van Simspiration, het magazine van The Sims Resource: AnsjJ2 heeft het magazine net in de brievenbus gekregen en er voor ons wat foto’s van gemaakt en er een soort review over geschreven. AnsjJ2 ontzettend bedankt hiervoor!

Vandaag is Simspiration bij mij aangekomen! Ik had hem via een goeie vriend bestelt omdat ik zelf geen PayPal heb, en dat ook niet echt aandurf! Dus hij was vandaag zo lief om hem langs te brengen en ik heb hem meteen uit zijn handen gejat! Hij was nog netjes geseald in het plastic , en volgens de sticker die op dat stukje plastic zat is hij via zweden hier heen gekomen. Best raar aangezien het blad in Amerika uit komt, maar goed! De eerste blik was indrukwekkend, de voorkant zag er netjes uit en er stonden ook gelijk al dingen op die mij interessant leken:

De Inhoud:

Wonen:
Bright ideas
Sun drenched
Pimp your room
Make over
Kitchens
Walls and floors

Huizen:
House building ( huis bouwen tutorial)
Flip the house ( Huis ombouwen van wrak tot schoonheid)

Beauty:
GlamRock
Military
Beachwear

Garden and Plants
Gardenfinds
Gardening to greatness
Garden makeover
Green spaces

Sims 2
Finessing your fenestration.

Het blaadje bevat maar 66 pagina’s maar wat er allemaal in zit om te lezen en te volgens is best veel! Het blad is van goede kwaliteit, alleen wat ik persoonlijk jammer vind is dat ze een nietje door de rug hebben gedaan en niet een soort harde kaft. De tutorials en tips zijn leuk en handig! Op iedere pagina zetten ze er bij van wie de downloads afkomen, zelfs tot de kleinste decoraties. Ik vind de 11,95 totaal waard voor dit blad en zal hem in Oktober weer bestellen , want dan komt er weer één uit! Dus per seizoen één. Eens zien of deze keer de dead line niet uitloopt!

AnsjJ2

7 reacties

  1. ohh leuk joh. 😉 ik heb hem volgende week ook en ben erg benieuwt.
    ik vind het magazine igg super!! voor wat ik gezien heb.
    Het magazine komt uit Zweden en niet uit Amerika, TSR is een Zweedse site.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *