Je kunt gewoon niet zonder!

Paris Hilton zit in De Sims 3 Na Middernacht als Paris Simton

Bricasims meld op Twitter dat in Bridgeport, de nieuwe buurt die bij De Sims 3 Na Middernacht zal zitten, Paris Simton ook zit. Het is niet duidelijk of ze daar in een huis / penthouse woont of dat zij een NPC is. De tweede Sim die in de tweet wordt genoemd is ‘Kim KardaSim; ik heb alleen geen idee wie dat zou moeten zijn.

At Bridgeport (Late Night), there will 2 Sims who’s called “Kim KardaSim” and “Paris Simton” xD (French Sims Magazine nΒ°17).

Of er ook bekende Nederlanders en Belgen in zullen zitten is niet bekend, in februari van dit jaar heeft EA Nederland wel een survey gehouden over welke bekende Nederlander of Belg Simfans in de game zouden willen zien.

In World of Warcraft zit Paris Hilton overigens ook, ze heet daar Haris Pilton en verkoopt bags die je WOW karakter kan gebruiken om spullen in te bewaren.

24 gedachtes over “Paris Hilton zit in De Sims 3 Na Middernacht als Paris Simton”

 1. Boblesponge

  Paris Hilton… enig:P dan heb je een leuke game, en dan stop je er iemand in die helemaal niks kan/wil doen:P

  Had liever een “Sims, James Sims” of een “Katy Simmy” gehad, desnoods een “Robbie Simian’s” of “Nelly Fur Simdo”…

  De grote vraag is nu natuurlijk: hoe hebben ze haar er uit laten zien?:P

 2. Imagine JΓΆff

  Kim Kardashian werd niet echt beroemd door die sekstape. Ze werd bekend omdat ze stylist was van een hoop beroemde celebrities. Ook werd ze veel met Paris Hilton gezien en andere celebrities, toen begon iedereen zich af te vragen wie ze eigenlijk was. En zo is ze echt beroemd geworden. Daarna kwam pas die sekstape.

  Maar leuk dat ze het er allemaal celebrities in stoppen, dat maakt het een stuk gaver.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *