Het Sims 3 Nieuws journaal: special van de Gamescom 2010

Vorige week vrijdag is S3N naar de Gamescom geweest. Daar hebben wij een aantal dingen mogen zien, zoals een presentatie van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims Middeleeuwen.  Sommige dingen mochten gefilmd worden en andere niet.

Xelles heeft bij zijn bezoek de camera meegenomen en op de beursvloer gefilmd. Dat filmpje staat hieronder. Helaas hadden we geen losse microfoon, dus we konden geen verslag doen vanaf de beursvloer zelf. Omdat anders onze stemmen niet te horen zouden zijn. We hebben het verslag dus buiten de beursvloer gefilmd, maar ook daar is er vrij veel achtergrond geluid. Hierdoor is Xelles ook daar niet bijzonder goed te verstaan, maar als je het geluid wat harder zet moet het evengoed redelijk te verstaan zijn.

Sorry dat Xelles dus vrij slecht te verstaan is, volgend jaar nemen we een microfoon mee en gaan we op de beursvloer zelf staan! In ieder geval veel plezier met kijken.

8 reacties

  1. Yep, sorry 😛 Ik moet eerlijk zeggen dat iedereen daar het constant door elkaar gebruikte. Sims 3 Nachtleven en Sims 3 Na Middernacht kwamen regelmatig voorbij, ook De Sims 3 Middeleeuwen 😀

  2. Gamescom Kintergarten? Daar zat zeker de rest van ons team veilig opgeborgen 😀 Leuk gedaan Xelles: wel jammer van het geluid maar dat zal niet meer gebeuren zo denk ik 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *