De Sims 3 Na Middernacht preview

Persoonlijk heb ik de vampieren nooit leuk gevonden, maar moet echt toegeven dat EA zich overtroffen heeft in deze uitbreiding. Vampieren hebben geen honger, maar dorst. Het balkje honger heet daarom nu ook dorst. Ze zullen geen Sims aanvallen, maar moeten met goed contact een Sim zo ver krijgen plasma (bloed) te geven. Als vampier heb je natuurlijk wel bepaalde gaven die het makkelijker maken een goed contact op te bouwen, zo kunnen ze b.v. gedachtes lezen en sneller achter eigenschappen enz. komen. Nog een eigenschap is dat ze ’s nachts sneller vaardigheden leren. Ook kan een vampier in het ziekenhuis plasma krijgen, maar ga daar alleen ’s nachts naar toe, want overdag kunnen vampieren niet naar buiten. De kans dat ze dan blaren overal op hun huid krijgen is dan erg groot. Het leuke is dat vegetarische Sim vampiers fruit plasma nodig hebben. Die fruit plasma is een geniale oplossing die het plasma (bloed) vervangt wat de niet vegetarische vampier Sims moeten drinken.

Vampiers kunnen kinderen krijgen, als je één vampier hebt met een normale Sim, dan is het 50% kans dat je een vampier kindje krijgt, de vampier kinderen hebben alle positieve eigenschappen van een vampier (b.v. scherper zicht) en niet de negatieve eigenschappen van een vampier, dat komt pas als ze tiener zijn (b.v. blaren oplopen in te zon). Wil je geen vampier meer zijn dan kun je in het wetenschappelijk lab een geneesmiddel halen. Als je de vampiers negeert heb je ook de mogelijkheid zonder vampieren te spelen.

| De Sims 3 Na Middennacht – preview |

5 reacties

  1. Hele leuke preview! Mooi geschreven en met veel leuke informatie.
    En dan te bedenken dat ik de andere uitbreidingen nog niet eens heb en ook wil hebben…daar komt deze bij.. 😛
    Maar ben bang dat als we dadelijk nog eens 3 uitbreidingen verder zijn, ik nogsteeds gewoon met mijn basisspel zit 😛

  2. Gamescon, klaas.
    Verreweg de beste preview over de GC. Had niet gedacht dat er na die van de andere sites nog wat nieuws uit kwam. Jullie zijn er niet de snelste mee, maar wel de beste. Echt top gedaan!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *