De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 34

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. Na de lawine aan nieuws rondom de Gamescom 2010 was het een heerlijk rustig weekje. Gelukkig was het niet té saai: maar ja hier op S3N is het eigenlijk nooit saai, toch?

Beetje bij beetje komt de releasedatum voor Supersnelle Accessoires dichterbij: donderdag 9 september is vandaag nog maar 11 dagen weg. De Sims Studio is altijd vrij laat met het releasen van product trailers over accessoires paketten voor De Sims 3 maar dit keer waren ze wel erg laat. Pas afgelopen donderdag kwam de De Sims 3 Supersnelle Accessoires: officiële trailer online en zo te zien komen er toch een aantal erg leuke auto’s in het spel. We hebben 42 screens van de trailer van de trailer gemaakt.

Verder is van De Sims 3 Supersnelle Accessoires het desktop icoontje er nu en zijn er nog 2 losse screens opgedoken.

Wat De Sims 3 Na Middernacht betreft was erg rustig, we weten nu wel dat Paris Hilton én Kim Kardashian in het spel zullen zetten maar meer nieuws was er niet. Gelukkig hebben we op vrijdag onze De Sims 3 Na Middennacht – preview online gezet dus als je die nog niet gelezen hebt zou ik dat maar even doen.

Onze De Sims 3 Na Middernacht preview heeft Kyta geschreven na de presentatie van het spel op de Gamescom 2010. Nederlandse gamesites hebben na die beurs in Keulen wat artikelen online gezet over De Sims 3 voor op Consoles en Handhelds. Zo heeft Eurogamer een handson online gezet en ook NG Gamer maar eerlijk gezegd staat daar niks in wat we al niet lang gemeld hadden op onze site of ons forum.

Gelukkig heeft EA nieuwe De Sims 3 confessions / bekentenissen video’s online gezet die deze erg rustige week toch wat opvrolijkte. Als laatste kunnen we nog melden dat de Sims 3 DeLuxe eind september in de winkels zal liggen. Dat is het De Sims 3 basisspel en De Sims 3 Ambities. En met winkels bedoel ik Amerikaanse winkels want of De Sims 3 DeLuxe ook in Nederland of België gereleased zal worden is niet bekend.

Voor de rest van het nieuws moet je zelf maar even terugbladeren op onze homepage: er staat nog wel het een en ander wat we hier niet gemeld hebben.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *