Heeft er iemand nog worst?

Vandaag hebben we een team-meeting bij Xelles. Er wordt weer veel gelachen, besproken en gegeten… De worst word door bepaalde teamleden maar al te graag genuttigd. Heeft er iemand dus nog wat worst over om de honger te stillen?

17 reacties

  1. @ rosey: we bespreken altijd een aantal zaken wat betreft de site en de toekomst plannen. En voor nieuwe teamleden is het goed om elkaar eens in het echt te zien. En voor ouders van jongere teamleden is het natuurlijk altijd goed eens te kijken met wie hun kinderen samenwerken. Het was een erg leuke teammeeting: veel lol gehad en veel besproken en de 3 honden van de teamleden hadden ook plezier alleen was het soms een beetje een gedoe. Op heen en terugweg naar xelles zijn huis wel regen en wind hozen dus geen BBQ maar lekker binnenshuis soep en pizza en veel lekkere hapjes gegeten. Met andere woorden een erg geslaagde dag en goed voor de team-spirit!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *