De Sims 2 én De Sims 3 dagboeken op ons forum

Er zijn veel manieren waarop je De Sims kunt spelen en 1 van die manieren is het maken en bijhouden van een dagboek dat iedereen dan kan lezen en volgen. En dagboeken van andere Simmers lezen is ook erg leuk. Je hebt echt allerlei soorten dagboeken: vrolijke, trieste, enge,  romantische, futuristische, bizarre en ga zo maar door. Je hoeft je ieder geval nooit te vervelen.

Op ons forum worden veel dagboeken gemaakt maar niet alle dagboeken worden regelmatig bijgehouden. Om die dagboeken die wel regelmatig geupdate worden extra onder de aandacht te brengen hebben we een nieuw forum-deel aangemaakt.

| Het nieuwe forum-deel: Uitgelicht: Mijn Sims 2 en Sims 3 dagboeken |
Hier vind je de dagboeken die regelmatig geupdate en bijgehouden worden.

| Het gewone forum-deel: Mijn Sims 2 en Sims 3 dagboeken |
Dagboeken maken is een van de leukste aspecten van De Sims spelen, toch?