Je kunt gewoon niet zonder!

Herfst 2010: Barnacle Bay – een nieuwe wereld voor De Sims 3

EA komt met een nieuwe buurt voor De Sims 3 die deze herfst te koop zal zijn op De Sims 3 Store. Bij Barnacle Bay zit nieuw materiaal, zoals voorwerpen, onderdelen voor ‘Sim creëren’, Sims-personages, lege en bewoonde huizen, lege kavels en meer.

Barnacle Bay wordt dus een buurt als Riverview, SunsetValley, etc.

LAND IN ZICHT!
ONTDEK EEN NIEUWE AVONTUURLIJKE WERELD MET DE SIMS 3:
BARNACLE BAY

Ahoi, maatje! De Sims™3 Barnacle Bay is een geheel nieuwe wereld met een nieuw thema, die gedownload en verkend kan worden. Vanaf deze herfst is de wereld exclusief verkrijgbaar via De Sims 3 Store, met behulp van SimPoints. Met het nieuwe materiaal, zoals voorwerpen, onderdelen voor ‘Sim creëren’, Sims-personages, lege en bewoonde huizen, lege kavels en meer, kan De Sims3 Barnacle Bay jouw nieuwe vakantiebestemming worden deze herfst.

Vaar uit, ga voor anker en ga op verkenning in Barnacle Bay. Barnacle Bay is een eiland in de Simuyanzee, vol prachtige stranden, kampeergelegenheden en met een bruisende binnenstad. Verken de verlaten pieren van Founder’s Beach, ga op zoek naar de oude relikwieën van Goudbaard en neem een kijkje bij de mysterieuze piratenschuilplaats. Puf daarna lekker uit bij de Diepzeecafetaria van Hoddes of in de kroeg. Maak kennis met de Sims die er wonen. Misschien kom je wel wat geesten tegen, die de grootste geheimen van de stad met je willen delen. Er zijn allerlei nieuwe kavels te vinden, waar je kunt gaan wonen of die je gewoon kunt verkennen. Verrijk de levens van je Sims op nieuwe manieren, met exclusieve voorwerpen die alleen in De Sims 3 Barnacle Bay beschikbaar zijn

Download deze nieuwe wereld in de herfst en laat je Sims hier leven, werken en op avontuur gaan.

36 gedachtes over “Herfst 2010: Barnacle Bay – een nieuwe wereld voor De Sims 3”

  1. hiki

   @ Hikari-desu – Je zult hem moet kopen: dat staat erbij: hoeveel dat kost is niet bekend.

   ===

   Download deze nieuwe wereld in de herfst en laat je Sims hier leven, werken en op avontuur gaan.

   denk toch een gewone buurt inderdaad

 1. Nefje

  Eerst sprak het mij wel aan, maar de screens vallen toch wat tegen.
  De buurt lijkt best wel wat weg te hebben van sunset valley.
  Die ene ‘shop’ daarentegen is wel grappig.

  Ik ben benieuwd wat de prijs wordt. Voorlopig denk ik dat mijn voorkeur toch uitgaat naar de nieuwe buurt in Na Middernacht.

 2. RoSeY

  Ik vind er niks aan dat er telkens nieuwe buurten komen, straks met Middernacht ook weer een nieuwe buurt, mijn sim is nog niet eens uitgekeken in Twinbrook. En daarbij snap ik nog niet helemaal om dat de nieuwe kavels van Ambities automatisch straks in de Middernacht geplaatst worden (ben de naam ff kwijt van de nieuwe buurt) zoals de kringloopwinkel en de wasserette enzo … Of misschien is het wel mogelijk de nieuwe kavels uit middernacht zoals de penthouses en clubs weer in Twinbrook te plaatsen … kan iemand mij daar al antwoord op geven ? Ik zou het heel leuk vinden als je sim een andere stad kan bezoeken, gewoon een dagje uit in Sunset Valley ofzo, desnoods komt er dan een laadscherm zoals je ook krijgt als je op WereldAvontuur gaat. Dat lijkt me dus echt te gek een dagje shoppen of bij je oude vrienden op bezoek in Sunset Valley of Riverview

  1. hiki

   De speciale plekken uit De Sims 3 Ambities kun je straks gewoon in de buurt van Na Middernacht zetten. Bridgeport heet die nieuwe buurt. Je zal wel een popup weer krijgen die vraagt of je de brandweer kazerne en de rest in Barnacle Bay wil zetten. Ik geloof dat dat ook met Bridgeport van Na Middernacht straks gebeurt.

 3. Cindy

  ja ik vind het ook steeds jammer dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen telkens als er een nieuwe stad kom
  ik ga liever gewoon lekker verders met mn bestaande stad en sim
  om zo steeds van de uitbreidingen tekunnen genieten
  inderdaad was het dan leuker geweest dat ze een verbinding maken met laadscherms om toch zo van de ene stad naar de andere stad tegaan
  desnoods met bushaltes zodat je de bus kan pakken (als laadscherm)
  en zo naar de andere stad kan gaan

 4. hiki

  Ik zit me suf te denken waar ik het kan vinden maar ooit is de vraag wel aan het Sims Team gesteld waarom we niet gewoon kunnen city-hoppen. Maar ik kan het niet terug vinden. Of ik denk dat het gevraagd is maar dat dat niet zo is: dat kan ook!. Ik heb zo een vermoeden dat het antwoord alleen was: nee dat kan niet en dat ze verder geen antwoord wilden geven. Hadden we in Keulen op Gamescom 2010 moeten vragen! :@

 5. Distel

  ..zucht.. weer een nieuwe manier om spelers te lokken vooral maar via paypal punten te kopen. IK heb geen zin om me daar voor in te laten schrijven bij paypal. ik heb nog 25 punten en t zullen er nooit meer worden. ik koop liever een goed boek voor mn geld. maar baal er wel van dat ze mensen steeds maar weer geld af troggelen men nieuwe lokkertjes. als die nieuwe buurt niet gratis verkrijgbaar is mogen ze em houden hoor, dan is mn interesse zo weg…

 6. Bakie

  Ben wel benieuwd naar di nieuwe objecten in de wereld.
  En 600 Simpoints? Hoeveel kreeg je er bij het registreren van je game? Want die heb ik ook nogsteeds 😛
  Heb je niet nagevraagd of je er WA voor nodig hebt Hiki? Gezien de relikwieen…

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>