Xelles gaat 6 maanden stage lopen in Spanje

Vrijdag 3 september zal Xelles voor 6 maanden vertrekken naar Valencia in Spanje. Hij gaat daar een stage doen voor zijn opleiding en zal bij een Spaans bedrijf werken aan een ‘digital learning environment’ zoals die tegenwoordig op veel universiteiten wordt gebruikt. Hij heeft al een leuk appartement geregeld – uiteraard met internet verbinding – dus hij zal gewoon van alles en nog wat blijven doen voor S3N.

Zo een verblijf van 6 maanden in het buitenland is vaak een ‘life changing experience’ maar we kennen Xelles wel een beetje en we weten zeker dat hij niet alleen veel zal leren voor zijn studie maar ook veel plezier zal hebben. We hebben al voorgesteld om met de Kerst met het hele S3N team naar Valencia te komen maar of hij daar zin in heeft?

Misschien weten jullie nog leuke plekken in Valencia waar Xelles lekker kan relaxen of feestvieren? Of handige vertalingen naar het Spaans van bijvoorbeeld: ‘Speel jij ook De Sims?‘ of ‘Nee, ik ga vanavond niet wéér overwerken maar lekker stappen!‘?

We zullen hem in ieder geval missen bij teammeetings en presentaties en willen hem ontzettend veel plezier wensen in die mooie stad aan de Spaanse oostkust.

Hiki – Kyta – TenerifeTerreur – LotsOfNothing – Snateraar – Fransor – Zemm – Nina

43 reacties

 1. Veel plezier daar, wat een kans.

  Nee, ik ga vanavond niet wéér overwerken maar lekker stappen!=
  No, no me voy a trabajar tanto otra vez, sino divetirme por la noche.
  Er is in het Spaans ook een speciale term voor stappen, maar dat ben ik vergeten.

 2. Super veel plezier toegewenst! En dat je we je nog maar geregeld terug mogen zien op S3N. En euh, wie weet zijn er nog leuke tips daar over de Sims 3. 😛

 3. Ik heb net foto’s gezien van zijn appartement in Valencia: geen goedkoop studenten flatje waar je je kont niet kunt keren maar een echt leuk flatje!

 4. Aan de ene kant veel plezier.

  Aan de tweede kant. Laat die spanjaarde niet merken dat je een hollander bent. anders zullen ze je uitlagen, heb ik ook meegemaakt, Shit WK..

 5. ¡Hola Xelles!
  ¿Cómo estás?

  También hablo un poco español!
  dat krijg je als je familie daar woont, en je er al 8 jaar op vakantie gaat, haha!

  veel succes met je stage, en vooral geniet ervan!
  niet iedereen krijgt zo’n kans!!

  misschien dat ik ook ooit zo’n kans krijg, lijkt me echt super leuk!

  éxito y que lo disfruten!

 6. Ik heb 5 jaren Spaans geleerd omdat ik er beroepsmatig mee te maken heb.
  Basis Spaans is niet zo moeilijk, dat zal je heel snel leren, pas als het wat diepgaander wordt, wordt het wel lastig, maar mijn ervaring is dat als je in Spanje zelf bent je een en ander snel oppakt want velen daar spreken alleen Spaans, dus je moet wel :))

 7. Laatste diner thuis met je ouders en broertjes en zusjes zeker vanavond Xelles? En dan morgen trein of vliegtuig? Spannend Spannend Spannend Spannend

 8. Nog wat tips van mij……..Ja nu kan ik je eindelijk vanuit mijn werk (toerisme) van dienst zijn:

  Ten Z. van Valencia, tussen de stad en het maar al te bekende Benidorm is een mooi gebied aan de kust met een aantal mooie dorpen, zoals Denia, Gandia, Calpe (met de bekende rots-peñon) en Vilajoyosa. Als je houdt van slenteren door leuke dorpjes dan kan ik je een excursietje hiernaartoe aanbevelen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *