De Sims 3 Supersnelle Accessoires: foto’s Engelstalig boekje

Op het Amerikaanse De Sims 3 forum is een Simmer die The Sims 3 Fast Lane al heeft en foto’s van het boekje online heeft gezet. Leuk detail is dat je Sim een ‘relatie’ kan opbouwen met een auto en die wordt beter elke keer als je Sim erin rijdt. Die auto komt dan zelfs onder Vrienden te staan en je Sim kan zijn of haar auto zelfs een naam geven.

Verder is er een nieuwe Karaktereigenschap: Vehicle Enthusiast waarmee je Sim een auto meteen een naam kan geven en ook sneller een ‘relatie’ opbouwt met de auto. Verder zitten er in totaal 60 items in De Sims 3 Supersnelle Accessoires waaronder 16 nieuwe kapsels.

De rest van de foto’s kun je bekijken in de (meer lezen…).

Bron: Simprograms

11 reacties

  1. Mwah … dit is echt het eerste accessoires pakket waar ik helemaal niks mee heb. Ik ben een Simsjunky dus zal het wel kopen (ook omdat ik webmaster van een fansite ben) maar het is wel een erg beperkt en saai pakket zo eigenlijk. Hopelijk zijn de voorwerpen – buiten de auto’s om dus – wel een beetje leuk want alleen die auto’s … alleen die klassieke auto is leuk.

    Lijkt me goed als ik niet degene ben die straks voor S3N een review hiervan maakt 😛

  2. Ik heb zeer weinig met auto’s, maar toch lijkt deze mij iets leuker dan luxe accessoires. Helaas moet ik eerst nog studieboeken en dergelijke aanschaffen.

    Mijn vriend vindt het trouwens wel geweldig en zit al tijden klaar om dit spel te reviewen. 😛

  3. @Hiki, ik ben het HELEMAAL met je eens, ik heb het spel ook nog niet besteld :S want ik heb in België nog geen winkel gevonden waar je de game nu al kan bestellen :'(

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *