Je kunt gewoon niet zonder!

Video: decoratieve wolkenkrabbers bouwen in De Sims 3

De Sims fansite The Sim Supply heeft een leuke video online gezet over hoe je in De Sims 3 fake wolkenkrabbers kunt bouwen. Zo kun je een echt stad bouwen en aan het eind van de video, die je in de (meer lezen…) kunt bekijken, zie je een voorbeeld van een stad die op deze manier gebouwd is: Vice City van Fresh-Prince op Mod The Sims.

Zo kun je je Sims een beetje voorbereiden op de wolkenkrabbers die we in De Sims 3 Na Middernacht krijgen: welke wel bewoonbaar zijn.

13 gedachtes over “Video: decoratieve wolkenkrabbers bouwen in De Sims 3”

  1. hiki

    In de video wordt een link gegeven die ik er ook bij gezet heb: die naar Mod The Sims. Ik kan alleen geen wereld vinden om te downloaden van Fresh-Prince maar misschien dat iemand anders die wel gevonden heeft?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>