De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 35

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. En de afgelopen week was er iets helemaal nieuws te melden: we krijgen namelijk piraten in De Sims 3!

Maandag 30 augustus kwam EA met totaal onverwacht nieuws: zelfs in het ‘roddelcircuit’, zoals Twitter, was er van tevoren helemaal niets over uitgelekt en dat is toch wel opmerkelijk.

Eind september komt er een hele nieuwe wereld online: Barnacle Bay. Het wordt een buurt als Riverview en dus geen buurt als Shang Simla (De Sims 3 Wereldavonturen). Na een officiële aankondiging op de De Sims 3 site kwam ook meteen de informatie pagina online van deze hele nieuwe wereld. Diezelfde middag had de Engelstalige IGN een interview online gezet met wat meer details en dat interview heeft Fransor snel vertaald naar het Nederlands.

Dat interview geeft een releasedatum van 23 september 2010 en ook de kosten namelijk 1650 Simpoints. Alleen is het mij niet helemaal duidelijk of dit 1 grote download wordt of, zoals in het IGN interview wordt gesuggereerd: een wereld met wat spullen (650 Simpoints) en een aparte piraten set: Buccaneer’s Bounty (1000 Simpoints) met nog meer piraten kleding en objecten. Dat zal de komende tijd wel snel duidelijk worden denk ik. We hebben in ieder geval een Alles over Barnacle Bay – (informatie topic) op ons forum waar je alles nog eens terug kan lezen en ook alle screens kunt bekijken.

1650 Simpoints is een boel: dat is dus ongeveer € 16,50 en dat is een hoop geld. Bij EA moet de schoorsteen natuurlijk ook blijven roken maar als ze er dan perse geld voor willen vragen maak er dan een leuk bedrag van bijvoorbeeld € 7,50 dus 750 Simpoints. Niet alle Simfans hebben een Geldboom in de tuin staat namelijk!

Wat De Sims 3 Store betreft: er zijn weer wat nieuwe sets online gekomen waaronder ook 2 gratis sets: hippe kapsels en Halloween spullen. En, om iedereen vast warm te maken voor Barnacle Bay, een Piratenbuitset; deze laatste is niet gratis.

De Sims 3 Supersnelle Accessoires zal aanstaande donderdag in de winkels liggen en er zijn foto’s online gekomen van het Engelstalige boekje en het Portugese boekje dat erbij zit. Ik heb persoonlijk helemaal niks met auto’s en de meeste van mijn Sims zijn milieubewust en het accent in dit tweede accessoirespakket ligt toch wel erg op auto’s (en 1 motor). Er zitten weliswaar ook spullen bij om je huis  in te richten en wat kleding en kapsels maar ik kan er nog steeds niet echt enthousiast over worden. Veel van onze bezoekers wel dus het zal wel goed gaan verkopen.

Van De Sims 3 voor op Consoles en Handhelds zijn de artiesten bekend gemaakt die te horen zullen zijn, samen met de artiesten die van De Sims 3 Na Middernacht. En FOKgames heeft een preview online gezet van De Sims 3 voor op de PS3. En er zijn veel nieuwe screens & artworks online gekomen en Nederlandse versies van de Confessions / Bekentenissen video. Die ga ik niet allemaal apart noemen: je vind ze vanaf deze post op ons forum en uiteraard ook op onze De Sims 3 voor Consoles en Handhelds: screens, artworks en video’s pagina.

Tenslotte zijn er wat previews online gekomen van De Sims Middeleeuwen en ik zal alleen de Nederlandstalige noemen: Eurogamer.nl preview en Gamer.nl preview. Wil je de Duitse of Engelstalige reviews lezen of nog wat kleiner nieuws over De Sims Middeleeuwen dan kun je onze De Sims Middeleeuwen tag gebruiken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *