Nieuw Living Sims magazine: issue 18 september 2010

Het 18e nummer van het De Sims magazine Living Sims staat online. Dit Engelstalige online magazine van maar liefst 186 pagina’s is echt de moeite waard om eens te bekijken. Het thema van dit nummer is reizen en neemt je mee naar allerlei exotische plekken maar er staat nog veel, veel meer in. Waaronder ook een artikel over De Sims 3 Na Middernacht / Late Night.

En, erg handig, bij de meeste spullen die in de artikelen staan vind je een link naar de site waar je die kunt downloaden. Onze S3N downloads staan er ook geregeld in al heb ik dit nieuwe nummer nog niet helemaal doorgelezen.

Once again we have a juicy issue for you, filled with amazing tidbits. Some of our articles are interwoven with real life travel experiences giving them that extra touch. You will love our retro luggage and will definitely want to send your sims traveling when you see what we have. Take a moment to do a little shopping. We have done the work for you and put together some really great finds.

| Living Sims – issue 18 (online lezen) | Living Sims – issue 18 (PDF File) |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *