Update: Sims 3 Nieuws zoekt nieuwe Teamleden

Zoals jullie weten hebben een tijdje geleden een oproep gedaan voor nieuwe teamleden voor allerlei verschillende functies op onze fansite. Inmiddels hebben we al aardig wat sollicitaties binnen gekregen waarvan enkele zeer geschikte.

Maar we hebben een nieuwe functie beschikbaar en wel die van vertaler. Alle informatie over deze functie vind je op onze vacatures pagina:

| Klik hier om naar de vacature pagina te gaan en om te solliciteren |

Achter de schermen zijn we druk bezig alle sollicitaties die binnen zijn goed te lezen en een eerste selectie van geschikte en ongeschikte kandidaten is inmiddels gemaakt. Maar het duurt even voor we de geschiktste kandidaten gaan benaderen en vragen of ze bij ons team willen komen. We hopen dat jullie daar begrip voor hebben: alles zal voor eind van deze maand in ieder geval afgerond worden.