Bekende problemen met de nieuwste patch gemeld

Op de Amerikaanse en Nederlandse De Sims 3 forums worden de eerste problemen met de nieuwe patch voor De Sims 3: 1.15/2.10/3.6/4.3 al gemeld. Spelers die tot nu toe geen of weinig problemen hebben gemeld kunnen de game via de Opstarter helemaal niet updaten (deze geeft aan dat er geen update is, of als die er wel is, wordt de patch helemaal niet opgehaald als ze op Updaten klikken). En een ander bekend probleem – Je basisspel van de Sims3 is niet compatibel met het huidige sims3 uitbreidingspakket – is ook weer terug en kan het spel helemaal niet meer worden opgestart.

Uiteraard hebben niet alle spelers deze problemen en gaat het patchen wel goed.

Toch raden we jullie weer aan – eigenlijk net als met elke patch – om een paar dagen te wachten met patchen.

Ik denk niet dat de patch ook in De Sims 3 Supersnelle Accessoires zal zitten die donderdag in de winkels ligt maar dat weet ik niet helemaal zeker. Bij mij loopt het patchen ook verre van vlekkeloos elke keer. Dus of Accessoires Pakketten ook  het spel zal bijwerken / patchen durf ik niet met 100 % zekerheid te zeggen.

28 reacties

 1. Inderdaad: met elke patch kunnen we zowat hetzelfde bericht online zetten. En toch geef ik niet meteen een waarschuwing maar pas als er meldingen komen. 😉

 2. Ik heb geen problemen, maar wel iets anders: na het installeren van de patch staat er onder in het startprogramma het icoontje van supersnelle accessoires, terwijl ik die game niet heb.

  1. Die komt er altijd bij: dat zag ik laatst ook toen ik De Sims 3 op mijn oude XP computer zette: met Wereldavonturen installeren kwamen er een aantal iconen bij van de games die ik nog niet had geïnstalleerd: dus normaal.

 3. Ik had alle downloads die niet afkomstig zijn van ea of de sims 3 store uitgeschakeld. Maar telkens als er een nieuwe patch komt dan wil wereldavonturen en luxe accessiores niet update /installeren. Het sims 3 basisspel en ambities update wel! dat is zo irritant!!! 🙁

 4. Ze maken dr wel een lekkere gewoonte van om iedere keer als dr een patch komt en een paar dagen later een uitbreiding of accesoirespakket uitkomt een patch online te gooien wat het spelen van het spel onmogelijk maakt. Ik wacht wel tot supersnelle accesoires dr is en dan instaleer ik de patch pas(denk ik)

  Vraagje trouwens: Hoe kun je bepaalde patchs(tijdelijk) uitschakelen???

 5. patches erop gezet in 2min, geen problemen.
  spel start gewoon op alles ziet eruit dat het werkt.

  ik snap niet wat voor problemen de meesten altijd hebben :O

 6. ok game valt gewoon te updaten, maar dan werk create a world niet meer, daar is dus blijkt nog steeds geen nieuwe versie can online gekomen ondanks EA dat heeft gezegd.

  Dus tjah let nu wel op als je CAW gebruik update dus niet.

  🙁 kan niet eens verder met me wereld, krijg onderhand een punt hoofd elk pakket weer problemen met CAW.

  1. Ik probeer het amerikaanse forum in de gaten te houden maar krijg al bijna de hele dag de witte pagina bug als ik posts wil lezen. Schiet dus niet op maar je zal vast niet de enige zijn.

 7. klopt ben ik ook niet, ik kan het forum daar wel bereiken moeizaam, maar er zijn er meer met problemen.

  even wachten maar tot er meer info is, als ik meer weet laat ik het hier ff achter 😀

 8. Beter wachten totdat je de accesoires paketten gaat isntalleren, dan moet het sowieso.

  Overigens heb ik de laatste tijd problemen bij het opslaan met errorcode 13 (gemeld in forum op deze site bij technische problemen), daar hebben ze nog geen patch voor bedacht. Ze kunnen beter dit soort dingen oplossen dan bijverzinnen dat Sims een relatie met hun auto moetn krijgen.

 9. Hee, wil iemand mij helpen? Ik heb dus wel geïnstalleerd en ik wil mijn families niet kwijtraken weet iemand hoe ik weer kan spelen? En makkelijk uitgelegd graag want anders begrijp ik het niet..

  xx mij

 10. Je weet het nooit bij EA 🙂 ik wacht even op reacties van meer mensen waarbij de CAW tool nu wel weer werkt voor ik er een bericht over maak.

 11. Heb automatisch updaten uitgezet, toen eerst Supersnelle Accessoires geInstalleerd, die ging de game voor ongeveer 3 á 4 minuten bijwerken. Na het installeren stond er dat de game up to date was en was het vinkje van automatisch updaten (patches) weer aanwezig. De versie staat nu op 5.0 etc.

 12. Enige wat ik merkte na installatie van patch ( of van accessoires , die is ook geïnstalleerd intussen) is één geval van een CTD ( crash to desktop ) toen Sim besloot iets te gaan uitvinden . Ik ga wel eens testen of de performance- de laadtijd het aantal fps etc. – inderdaad zoveel beter is wanneer men custom content samenvoegt met S3PE .
  http://club-crimsyn.dreamwidth.org/28336.html

  Als je gewoon een paar stukken kleding een paar huizen en wat andere voorwerpen download zit die packages -map zo vol.

 13. Hij doet het nog steeds niet :@:@:@ 1 keertje gespeeld en hup EA zorgt er weer lekker voor dat ik mijn 40 euro voor niets heb uitgegeven.
  Lekker dan! hoe los ik dit op? :@

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *