Je kunt gewoon niet zonder!

Bekende problemen met de nieuwste patch gemeld

Op de Amerikaanse en Nederlandse De Sims 3 forums worden de eerste problemen met de nieuwe patch voor De Sims 3: 1.15/2.10/3.6/4.3 al gemeld. Spelers die tot nu toe geen of weinig problemen hebben gemeld kunnen de game via de Opstarter helemaal niet updaten (deze geeft aan dat er geen update is, of als die er wel is, wordt de patch helemaal niet opgehaald als ze op Updaten klikken). En een ander bekend probleem – Je basisspel van de Sims3 is niet compatibel met het huidige sims3 uitbreidingspakket – is ook weer terug en kan het spel helemaal niet meer worden opgestart.

Uiteraard hebben niet alle spelers deze problemen en gaat het patchen wel goed.

Toch raden we jullie weer aan – eigenlijk net als met elke patch – om een paar dagen te wachten met patchen.

Ik denk niet dat de patch ook in De Sims 3 Supersnelle Accessoires zal zitten die donderdag in de winkels ligt maar dat weet ik niet helemaal zeker. Bij mij loopt het patchen ook verre van vlekkeloos elke keer. Dus of Accessoires Pakketten ook  het spel zal bijwerken / patchen durf ik niet met 100 % zekerheid te zeggen.

28 gedachtes over “Bekende problemen met de nieuwste patch gemeld”

  1. hiki

   Die komt er altijd bij: dat zag ik laatst ook toen ik De Sims 3 op mijn oude XP computer zette: met Wereldavonturen installeren kwamen er een aantal iconen bij van de games die ik nog niet had geïnstalleerd: dus normaal.

 1. simsfan1988

  Ik had alle downloads die niet afkomstig zijn van ea of de sims 3 store uitgeschakeld. Maar telkens als er een nieuwe patch komt dan wil wereldavonturen en luxe accessiores niet update /installeren. Het sims 3 basisspel en ambities update wel! dat is zo irritant!!! 🙁

 2. Carli

  Ze maken dr wel een lekkere gewoonte van om iedere keer als dr een patch komt en een paar dagen later een uitbreiding of accesoirespakket uitkomt een patch online te gooien wat het spelen van het spel onmogelijk maakt. Ik wacht wel tot supersnelle accesoires dr is en dan instaleer ik de patch pas(denk ik)

  Vraagje trouwens: Hoe kun je bepaalde patchs(tijdelijk) uitschakelen???

 3. alexie

  ok game valt gewoon te updaten, maar dan werk create a world niet meer, daar is dus blijkt nog steeds geen nieuwe versie can online gekomen ondanks EA dat heeft gezegd.

  Dus tjah let nu wel op als je CAW gebruik update dus niet.

  🙁 kan niet eens verder met me wereld, krijg onderhand een punt hoofd elk pakket weer problemen met CAW.

 4. Bhakti

  Beter wachten totdat je de accesoires paketten gaat isntalleren, dan moet het sowieso.

  Overigens heb ik de laatste tijd problemen bij het opslaan met errorcode 13 (gemeld in forum op deze site bij technische problemen), daar hebben ze nog geen patch voor bedacht. Ze kunnen beter dit soort dingen oplossen dan bijverzinnen dat Sims een relatie met hun auto moetn krijgen.

 5. Maria

  Heb automatisch updaten uitgezet, toen eerst Supersnelle Accessoires geInstalleerd, die ging de game voor ongeveer 3 á 4 minuten bijwerken. Na het installeren stond er dat de game up to date was en was het vinkje van automatisch updaten (patches) weer aanwezig. De versie staat nu op 5.0 etc.

 6. Rik Wessels

  Enige wat ik merkte na installatie van patch ( of van accessoires , die is ook geïnstalleerd intussen) is één geval van een CTD ( crash to desktop ) toen Sim besloot iets te gaan uitvinden . Ik ga wel eens testen of de performance- de laadtijd het aantal fps etc. – inderdaad zoveel beter is wanneer men custom content samenvoegt met S3PE .
  http://club-crimsyn.dreamwidth.org/28336.html

  Als je gewoon een paar stukken kleding een paar huizen en wat andere voorwerpen download zit die packages -map zo vol.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *