Nieuwe patch voor De Sims 3: 1.15/2.10/3.6/4.3

Game-update voor 1.15/2.10/3.6/4.3

Om deze update te installeren, moet je je game opstarten en het tabblad ‘Updates’ in het Startprogramma gebruiken.

Deze update voor de game bevat:

Nieuwe onderdelen

* Sims die veel rondrijden kunnen nu een band opbouwen met hun voertuigen. Ze kunnen hun voertuigen een naam geven zo gauw er een vriendschap ontstaan is.
* De karaktereigenschap voertuigliefhebber is nu beschikbaar.Sims met deze karaktereigenschap kunnen hun voertuigen meteen een naam geven en sneller een band krijgen met hun voertuigen.

Updates voor basisgame

* Er is een probleem opgelost waarbij geesten onder bepaalde omstandigheden vast kwamen te zitten in voertuigen. Geesten zullen nu op de juiste manier uit voertuigen stappen, nadat ze op de plaats van bestemming beland zijn.
* Voorwerpen die je een naam kunt geven, kunnen alleen een naam krijgen als ze eigendom zijn van het actieve huishouden.

Updates voor Wereldavonturen

* Carrièretitels voor Sims die op vakantie zijn in Egypte, Frankrijk en China zullen nu weergegeven worden in de bijschriften van het Relatiepaneel.

De Sims 3 Creëer een Wereld-tool

* Gebruikers van de Creëer een Wereld-tool moeten een nieuwe versie van De Sims 3 Creëer een Wereld-tool installeren.Gebruikers kunnen een pagina van de Creëer een Wereld-tool vinden in het keuzemenu met ‘Games’ in de kop van de website.

Aanvulling:

Voordat je een Update voor De Sims 3, een Uitbreidingspakket of een Accessoirespakket gaat downloaden, is het slim om eerst de volgende checklist door te nemen. Zo kun je er voor zorgen dat je game soepel blijft draaien.

Stap 1: Aangepast materiaal uitschakelen

Onder aangepast materiaal verstaan we al het De Sims-materiaal dat niet afkomstig is uit een officiële update voor De Sims 3, De Sims 3 Store, een Uitbreidingspakket of een Accessoirespakket. Aangepast materiaal wordt gecreëerd door externe partijen die niet onder toezicht staan van Electronic Arts of het Team van Ontwikkelaars van De Sims 3. Het kan gebeuren dat dit materiaal niet werkt met nieuwe updates. Door aangepast materiaal kan de game onvoorspelbaar reageren, of niet naar behoren functioneren.

Om het aangepaste materiaal uit te schakelen, moet je de stappen die je genomen hebt om dit materiaal te installeren ongedaan maken, tot je game zich weer in een onaangepaste staat bevindt. Verplaats het materiaal als je het in een Sims 3 directorymap hebt geplaatst naar een nieuwe map, die zich niet in de bestandendirectory van De Sims 3 bevindt. Je De Sims 3 bestandendirectory vind je door de paden hieronder te volgen:

Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3

Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3

Na het installeren van de officiële update, kun je het aangepaste materiaal weer instellen. Mochten er hierdoor problemen ontstaan, dan kun je het materiaal het beste uitschakelen tot de externe partij het materiaal bijgewerkt heeft, zodat het weer gebruikt kan worden in combinatie met de officiële Updates, Uitbreidingspakketten of Accessoirespakketten.

Stap 2: Een back-up maken van opgeslagen games

Het is altijd een goede voorzorgsmaatregel om een back-up te maken van je opgeslagen spelgegevens, voor je een nieuw Uitbreidingspakket, Update of Accessoirespakket gaat installeren. Dit doe je door de “.sims3”-mappen naar je Bureaublad of een andere directory met bestanden te kopiëren. Je vindt deze mappen in de map met opgeslagen spelbestanden.

Je map met opgeslagen spelbestanden van De Sims 3 vind je door de paden hieronder te volgen:

Windows bestandendirectory: C:\Documenten en instellingen\GEBRUIKER\Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Opgeslagen spellen

Mac bestandendirectory: Gebruiker/Documenten/Electronic Arts/De Sims 3/Opgeslagen spellen

Nadat de Update geïnstalleerd is, kun je de game laten draaien om te kijken of je opgeslagen spellen nog steeds naar behoren functioneren.

Stap 3: De update volledig uitvoeren

Updates kunnen soms behoorlijk omvangrijk zijn. Hierdoor kan het downloaden en installeren een tijdje duren. Door de update te annuleren voor deze volledig uitgevoerd is, kunnen er onverwachte problemen optreden. Om deze reden is het altijd het beste om af te wachten tot de update volledig uitgevoerd is. Sluit het Startprogramma niet af tot je bevestigd hebt dat de update volledig geïnstalleerd is, anders zal de update geannuleerd worden.

17 reacties

 1. Vreemd dat dat auto naamgeven en vriendschap opbouwen met auto en karaktereigenschap voertuigliefhebber in deze patch zitten: die zouden in Supersnelle Accessoires zitten :-O

 2. Klopt, en er is ook een patch waardoor je tatoeages kan plaatsen zonder dat je Ambities hebt. Sommige dingen moeten denk ik uniform zijn omdat het anders te lastig wordt. Er zijn al genoeg problemen en met nog meer verschillende versies zal het er niet beter op worden.

 3. @ hiki

  ik krijg die opties niet hoor met die auto
  en hij heeft wel de update goed geinstaleerd
  heb hem gespeeld zag wel vaag het tekentje van super snelle

  maar die optie met de auto zie ik niet

 4. Ik heb net het Amerikaanse forum eindelijk weer eens kunnen lezen en er worden redelijk veel problemen gemeld daar. Deze ben ik ook tegen gekomen, maar geen antwoord van SimGuru’s nog.

 5. Cindy, hij update altijd alleen sims 3 en je laatst geïnstalleerde uitbreidingspakket/accessoirepakket. En bij het checken kijkt hij ook alleen maar naar die twee.
  Waarom is me een raadsel. :S

 6. heb nog ff goed gespeeld maar alles was toch goed gegaan
  de relatie met auto werkt inderdaad

  morgen zal ik net als hiki (bol.com)
  het spel ook wel binnen hebben

 7. Heel raar, als ik naar mijn startprogramma ga, staat er dat mijn hele game up to date is, terwijl ik nog niks heb geinstalleerd. Dus ik heb alle downloads enz. uitgezet en in andere mapjes op mijn computer gezet, en er komt nog steeds niks..
  Weet iemand hoe dit kan?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *