De Sims 3 Na Middernacht preview op Gamesradar

De Engelse site Gamesradar heeft een preview online gezet van De Sims 3 Na Middernacht. Veel dingen die erin staan zijn eigenlijk al bekend dus of Fransor nog een vertaling gaat maken weten we nog niet. Deze preview is namelijk zowat hetzelfde als de Gamespot preview van 2 dagen geleden en die hebben we al vertaald, zie ook dit bericht op onze site.

Our demo begins with a trip to Waylon’s Haunt, a seedy dive bar near the city’s port. In Late Night, you can now start a band with other Sims and play gigs. He’s in the middle of showing us all the cool special effects you can set up to add some flare to your band’s performance. But just as he’s finishing setting up a smoke machine and a miniature laser light show, he spots a member of the paparazzi snapping pictures of his Sim who also happens to be a vampire.

| Gamesradar: ‘Vampires won’t be like Twilight,’ declares associate producer |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *