PlayStation Only preview van De Sims 3 consoles

Een nieuwe Nederlandstalige preview van de consoles versie van De Sims 3 is online gekomen op PS Only.

Met The Sims 3 lijken we voor het eerst een échte Sims game op de consoles te mogen verwelkomen. De game ziet eruit als, en speelt als, de PC versie, en dat is geen slecht teken. Daarnaast voegen de nieuwe Karma Powers een interessant nieuw aspect aan The Sims toe. Je kunt ze gebruiken voor goed en kwaad, en als je genoeg Karma Points hebt is een combinatie van de 2, die je Sim een behoorlijk voordeel (of nadeel) kan geven, ook mogelijk. Toch is het duidelijk dat het een echte PC titel is, want de besturing op de PC zal altijd prettiger werken. Ook de mogelijkheid om voorwerpen die gemaakt zijn door de community aan je game toe te voegen zal altijd iets voor de PC blijven.

| PS Only: The Sims 3 preview |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *