De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 36

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims van de afgelopen week kort samengevat. In week 36 stond natuurlijk de release van De Sims 3 Supersnelle Accessoires centraal en enkele nieuwe previews van De Sims 3 Na Middernacht.

Laten we maar beginnen met een patch update: afgelopen dinsdag kwam Patch 1.15/2.10/3.6/4.3 samen met een nieuwe versie van de Creëer een Wereld tool beschikbaar. In deze nieuwe patch zat onder andere de mogelijkheid voor je Sim om een vriendschap op te bouwen met een auto en een nieuwe karaktereigenschap: voertuigliefhebber.

Deze 2 dingen zitten natuurlijk ook in De Sims 3 Supersnelle accessoires maar ook zonder dat je dit tweede accessoires pakket hebt kan je als Sim dus nu iets meer met voertuigen doen. Vreemd is wel dat EA steeds meer mogelijkheden ook in patches aan het zetten is waardoor bijvoorbeeld accessoires pakketten alleen nog maar hoopje voorwerpen is. En dat is natuurlijk leuk voor alle Simmers, maar als koper van accessoires pakketten wordt het zo wel steeds minder interessant omdat er zat Custom Content materiaal op fansites staat die net zo goed, of zelfs van betere kwaliteit is, dan de objecten uit de Sims Studio.

Maar ja: De Sims 3 Supersnelle Accessoires is dus sinds afgelopen donderdag 9 september te koop in de winkels. Maar maandag 6 september hadden wij al de eerste ingame screens online: Tessiegril had de game al kunnen kopen. In vergelijking tot de reacties op De Sims 3 Luxe zijn de reacties op De Sims 3 Supersnelle Accessoires een beetje lauw, in deze video review van Lazy Game wordt goed verwoord waarom veel Simmers niet razend enthousiast zijn. Tenzij jij natuurlijk een complete autofreak bent dan is dit pakket natuurlijk wel erg leuk.

Afgelopen week ook weer veel nieuws over De Sims 3 Na Middernacht en, zoals in de meeste weekoverzichten, zal ik me beperken tot de belangrijkste nieuwtjes én de vertalingen die onze Fransor gemaakt heeft. De rest kun je makkelijk terug vinden op onze site. De eerste preview kwam deze week van Gamespot, je vind de vertaling in deze post op ons forum. Ook Gamesradar kwam met een preview maar die was bijna hetzelfde als de Gamespot preview dus die hebben we niet vertaald. Deze 2 previews hadden eigenlijk nauwelijks iets nieuws te melden, behalve dan wat nieuwe screens.

Leukere De Sims 3 Na Middernacht previews kwamen van onze collega fansites in Frankrijk en Italië: daar zijn de afgelopen week presentaties gehouden door producer Melanie Lam. Simcookie had een leuke preview waarin gelukkig iets meer bekend werd over wat je nu wel en niet ziet als je met je Sims in een appartement zit. Zelf hebben we de preview niet vertaald maar Laffie wel en die vertaling vind je in deze post op ons forum.

Bij de presentatie in Frankrijk waren nog meer Franstalige fansites aanwezig, zij hebben ook wat screens online gezet. We hebben deze previews niet vertaald omdat er niet echt nieuwe dingen instonden. Onze bezoekers en leden zijn het meest enthousiast over de vampieren in De Sims 3 Na Middernacht en de Italiaanse fansite Edenstyle heeft hun op hun wenken bediend door een artikel speciaal over vampieren te schrijven. Dat artikel heeft Fransor vanochtend wel meteen vertaald naar het Nederlands.

Wat meer beeldmateriaal betreft van De Sims 3 Na Middernacht heeft Edenstyle nog een gameplay video online gezet en in de preview van Electric Pig stonden ook nog een aantal screens. Ik zal best wel een screen vergeten zijn maar die vind je dan terug op onze De Sims 3: Na Middernacht – screens, artworks en video’s pagina of vanaf deze post op ons forum.

Wees gerust: we hebben bijna alle nieuwtjes gehad!

Meer nieuws ook over Barnacle Bay, de nieuwe wereld / buurt voor De Sims 3 die vanaf 23 september voor 1650 Simpoints op de De Sims 3 Store te koop zal zijn. Allereerst heeft EA 2 nieuwe screens online gezet en in Italië heeft Sims 3 Cri een klein voorproefje van Barnacle Bay gekregen en een vertaling van dat artikel vind je op ons forum. Echt warm lopen onze bezoekers en leden nog niet voor deze nieuwe buurt: 1650 Simpoints blijft gewoon veel geld.

Tenslotte wat leuke artikelen over De Sims Middeleeuwen en dit keer allemaal in het Nederlands. (Dat scheelt ons weer een hoop vertaalwerk!) De eerste preview staat in de Games Guide die je gratis, in een groot aantal winkels waar ze ook games verkopen, kunt ophalen. Een tweede preview vind je op Gameparty en een derde (en leukste) preview op Gamersnet.

Zo dat was het wel weer voor deze week, ik hoop dat jullie er weer wat aan hebben gehad. Het is elk S3N weekoverzicht weer veel lezen en klikken dus het beste is om gewoon elke dag onze site én ons forum te bezoeken zodat je echt helemaal niks mist!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *