Meer details over Barnacle Bay voor De Sims 3

Een andere Italiaanse fansite die afgelopen week in Italië een presentatie heeft bijgewoond van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims 3 voor consoles en handhelds is Sims 3 Cri.

Zij konden ook een kleine presentatie bijwonen van producer Melanie Lam die Barnacle Bay heeft laten zien, de nieuwe wereld voor De Sims 3 die op 23 september 2010 voor 1650 Simpoints in De Sims 3 Store te koop zal zijn. Barnacle Bay zal ongeveer 90 MB groot zijn en wat oppervlakte betreft kleiner dan Riverview. En je hebt alleen De Sims 3 (basisspel) nodig dus geen uitbreidingen, maar je spel moet wel uptodate zijn.

You can find some decorations, such as barrels, pirate’s flags, wooden lifeboat… but we could’t omit a special mention to the “nautical mailbox”, a very nice mailbox in wood with a helm! With Barnacle Bay you haven’t just a new town but a lot of decorations, furnishing, accessories and clothes too!

Considering this lot of stuff included in Barnacle Bay we asked Melanie what is the size of this town, she answered that it’s smaller then Riverview and it’s about 90Mb. In add, we asked if some EPs are required to download and play with Barnacle Bay. Melanie answered that this new town requires only the base game, of course you need to keep it updated and patch it with official patches. So you can buy it even if you haven’t any expansion.

| Sims 3 Cri: Barnacle Bay: live preview of the new town! |

| S3N vertaling: Barnacle Bay: een preview van de nieuwe stad! |

4 reacties

  1. wil de stad wel hebben maar niet voor 16.5 euro, ze hadden er beter een accessoires pakket van kunnen maken 😀

    40 items en een nieuwe stad ofzo 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *