Nieuwe poll: Welk cijfer geef jij De Sims 3 Supersnelle Accessoires?

Voor de komende week hebben we weer een nieuwe poll voor jullie: Welk cijfer geef jij De Sims 3 Supersnelle Accessoires?

De uitslag van onze laatste poll: Ga jij straks Barnacle Bay kopen?, vind je in ons Polls Archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

10 reacties

  1. Nooit gedacht dat ik een pakket 1 – 3 zou geven. Altijd wel wat positiefs kunnen vinden. Achja, laat ik hopen dat Na Middenacht wat brengt voor eem luxesnob like me

  2. Ik geef het een 6. Er zitten echt weinig spulletjes bij en dat vind ik best wel jammer. De auto’s die er in zitten zijn wel leuk. 😛

  3. van 1-10 zou ik het maximaal een 5 geven.Er zit veel te weinig in voor een pakket van 20 euro .En er zijn even mooie auto’s gratis te downloaden op sims fansites ( zelfs mooiere ) .

  4. En dan nog niet eens een code voor gratis Barnacle Bay ook,eigenlijk schandalig dat mensen die dit pakket net hebben gekocht worden geacht weer de beurs te trekken voor die buurt. Dat riekt naar afzetterij,als je het mij vraagt….

  5. Ik vind de auto’s in de game wel grappig, maar wat de andere zeggen het valt best wel tegen. Ze hadden meer spullen in het accessoires pakket mogen stoppen. Ik geef het een 5!

  6. ik heb mezelf echt voorgenomen om hem te gaan kopen (a)
    maar ik wist van te voren al dat dit niet echt mijn ding zal zijn…
    Misschien later, ik moet eerst sparen voor wat andere spulletjes… XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *