De Sims 3 Middernacht preview op Sims 3 Cri

Ook de Italiaanse fansite Sims 3 Cri heeft een preview online gezet van De Sims 3 Na Middernacht. Hier zitten ook weer veel nieuwe screens bij die je in de (meer lezen…) kunt vinden.

In deze preview ook aandacht voor alle nieuwe objecten als de liften, de fonteinen en allerlei spullen voor in het huis. En een gedeelte gaat over de Create A Sim.

Internal stage: another glad return! You can now create stages and small platforms without going crazy with cheats. They are shorter than The Sims 2’s and cannot be overlaid nor you can place stairs on them.

Elevators: skyscrapers and apartments have elevators, of course! Here they are and yes, you can woohoo inside them.

Blubblebar: it looks like an oxygen bar, is colored and your Sims can choose among several flavors: chocolate, mint, strawberry, banana, pineapple and cotton candy. Each flavor can affect the mood of your Sim.

We should enphasize that you cannot create vampires from CAS. You can turn sim in vampire only by playing.

| Sims 3 Cri: Italian preview of The Sims 3 Late Night (in progress) |

12 reacties

 1. Hoeveel nieuwe instrumenten zullen er in deze expansie zijn en welke precies ? Iedereen heeft het over die vampiers ( geef daar persoonlijk geen moer om ) maar ze gaan voorbij aan het feit dat de muziek-carriere enorm zal worden benadrukt . Dan zal je wel een flinke toename van instrumenten moeten hebben . Overigens valt me op hoeveel nieuwe items er schijnbaar zijn , dan blijkt dat fast lane toch echt afzetterij was en is …degenen die dat nog niet gekocht hebben : niet doen,het is veel te karig voor het geld .

 2. 😀 dat metro huisje is cool, zelfde als die rook machine en die disco light’s 😀
  7e plaatje een drakjes bar waar ze zo aan kunnen drinken ofzo 😀 ziet er vet leuk uit 😛

  het wachten gaat steeds grote marteling worden als je al dat coole stuff ziet 😛

 3. @ Rik: drums – bas – piano zitten erin.

  Zelf zit ik nog te wachten op iets wat echt nieuw is, dus niet uit De Sims 1 of De Sims 2. Het wordt een leuke uitbreiding hoor maar bij Wereldavonturen hadden we allemaal veel vragen over de nieuwe mogelijkheden en bij Na Middernacht … tja dat ‘kennen’ we allemaal wel als je Sims 1 en Sims 2 hebt gespeeld.

 4. personelijk ben ik heel blij dat ze allemaal stuff van sims 1 & sims 2 nemen 😀
  voor mij waren dat 2 succes spelen, en dat kan ik helaas van sims 3 nog niet helemaal zeggen, na een tijd moet ik weer een nieuwe sim maken omdat ik me anders verveel.

  en dat er weinig vragen zijn komt omdat er wel erg veel info van het spel staat overal, bijna elke fansite heb wel verschillende info.

 5. @hiki Nou ,ik zou anders best een huisdieren expansie willen zien .Maar dan moet hetw el echt goed uitgevoerd zijn . Overigens hoop ik ook dat er nog uitbreidingen komen voor Wereldavonturen en allicht ambities . Ik vond die twee echt wel goed en ze kunnen nog verder worden uitgewerkt ( met name voor wereldavonturen zijn de mogelijkheden heel groot ) . Maar ik zit dus níet te wachten op “sims als vampier” of “sims in middeleeuwen ” .

  1. Sims Middeleeuwen heeft niet veel te maken met de sims 1 – 2 of 3: dat is een heel andere game met andere gameplay en wordt ook door een heel ander team gemaakt dan het team dat nu aan Sims 3 werkt.

 6. Whahah eindelijk lijken de spieren bij een mannelijk sims echt! En bij de vrouwen hun borsten. Ja die baard ziet er zeker nep uit! Verder zitten in deze nieuwe uitbreiding wel vette gadgets! 😛

 7. Als ik eerlijk ben denk ik dat dit het beste EP word. WA was even leuk en AM was sowieso echt bagger vond ik. Ik heb er een dag mee gespeeld en that’s it! En vampieren is gewoon een onderdeel van Na Middernacht. Dus Rik Wessels je hoeft niet te wachten op ‘ sims als vampier ‘ want dit spel bied meerdere mogelijkheden.

  Ik heb er iniedergeval zin in!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *