Reminder: De uitdaging van de maand – september 2010

Elke maand organiseert Nina voor onze forumleden een Uitdaging van de Maand. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Voor deze opdracht moeten jullie een Sim maken die helemaal fan is van Nederland. Dit kun je bijvoorbeeld laten zien met de kleuren van de kleding (rood-wit-blauw en oranje). Laat je Sim er lekker Hollands uitzien! Maak foto’s van alle outfits (alledaags, avondkleding, nachtkleding, sportkleding en badkleding) en lever deze 5 foto’s in. Maak de foto’s niet in CAS, maar op een leuke locatie. De winnaar krijgt de titel ‘Winnaar Uitdaging van de maand September 2010!’

| De Uitdaging van de Maand september 2010 |