Het Sims 3 team werkt aan seizoenen / weersomstandigheden

Al sinds het De Sims 3 basisspel te koop is vragen fans om de terugkeer van enkele features die ze kennen uit De Sims 1 of De Sims 2. Naast dieren is dat natuurlijk Seizoenen, oftewel weersomstandigheden in De Sims 3.

Voor hun is er goed nieuws: op deze pagina van De Sims 3 Na Middernacht preview op de Italiaanse fansite Sims 3 Cri zegt producer Melanie Lam het volgende:

Some people are waiting for “the weather come back”. There isn’t weather in this EP, but we asked about Melanie and her response was very positive at least in our opinion.

She said that they wanted to include the weather in this expansion, but they postponed its inclusion to make a great weather not only a marginal function in an EP with a lot of stuff.

So, can we think that weather/seasons will be the theme of the next expansion?

Vertaald: het Sims 3 team was van plan seizoenen / weersomstandigheden al in De Sims 3 Na Middernacht te doen maar hebben dit niet gedaan omdat ze deze weeromstandigheden niet slechts een deel van een uitbreiding wilde laten zijn.

We kunnen hier wel uit concluderen dat er dus echt seizoenen / weersomstandigheden voor De Sims 3 gaat komen: de vraag is alleen wanneer. Wie weet wordt dit dan de volgende uitbreiding?

Ik wil nog wel even kwijt dat we even moeten afwachten tot dit echt officieel nog eens bevestigd wordt, er zijn al genoeg geruchten geweest al lijkt deze wel erg serieus te zijn.

De gebruikte screen is alleen ter illustratie en komt van een regen en sneeuw in De Sims 3 topic op ons forum.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

76 reacties

 1. Ik denk dat we dit wel gewoon kunnen aannemen. Weer is heel gewild. Het zal me niets verbazen als ze er eigenlijk al bezig waren sinds het begin, maar dat het gewoon niet wil lukken, zoals in Sims 2, toen de regen maar door het dak bleef komen -herinner ik me-

 2. Geweldig nieuws!! Ik denk dat we dit idd wel moeten geloven, en dat doe ik maar al te graag 😀
  En er schijnt ook veel vraag te zijn geweest naar een soortgelijk EP als S2 Nachtleven, en binnenkort komt na middernacht uit.

  Ik ben erg benieuwd wat ze er van gaan maken!

 3. Ik hoop het zo! Maar ja; we zijn wel eerder met een dooie muis blij gemaakt en toen bleek iets niet te kloppen.

  Een uitspraak van een producer is een ander verhaal maar toch … 😛

 4. Als ze nou seizoenen en dieren in 1 pakket uitbrengen? :$
  Nee, dat wordt hem niet 😛 Maar ik hoop echt dat het weer weer terug komt, ik vond het super dat je bij De Sims 2 door de sneeuw kon lopen of bladeren kon harken ^_^

 5. Haha Hiki.
  Nou voor mij mag Seizoenen nu echt komen. Werd strontziek van al die zwerfdieren. Ik hoop dat er sneeuw inzit en ik hoop dat het spel dan niet vastloopt.

  1. Ik denk gewoon de Sims3 Seizoenen
   het kan ook zo zijn dat je wel seizoen krijgt maar dat kerst een appart sel gaat worden heb ik ook ergens gehoort hoop het niet

 6. Verdienet EA niet genoeg geld?
  Eerst wilde ze een deel maken van Middernacht, maar toen kwamen ze erachter dat ze meer geld nodig hebben en dachten: laten we daarvan maar 1 uitbreidingspakket maken, zodat we een extra EP hebben en dus meer geld verdienen…….

 7. oooh… en gladde wegen en verkeersongelukken :twisted
  dat zou het spel wel realistischer maken. en dan komt er af en toe zo’n zoutstrooibusje langs.. hebben jullie ineens ook zin in warme chocolade??

 8. er moeten ook meerdere mogelijkheden komen voor de baby’s.
  die liggen nu alleen maar te liggen in een (raar) dekentje.
  op z’n minst moeten de mogelijkheden uit sims 2 weer terug komen(dus dat je het kind kan wassen en verschonen op een commode, en het liefst ook meer(uit wandelen gaan, aan kleden ofzo)
  ook het studeren van de jongvolwassenen moet terug! misschien kunnen ze dat zo oplossen dat als je een studie hebt gedaan dat je dan bij een hoger niveau begint bij de baan.

 9. Volgens mij was het zo: Studentenleven, Nachtleven, Gaan het Maken, Huisdieren, Seizoenen, Op Reis, Vrije Tijd en als laatste Appartementenleven.

 10. Huisdieren is ook heel gewild..ik hoop eigenlijk dat die eerst komt. maar weer lijkt me ook echt heel gaaf. misschien zoiets als de sims 2?? dat was een hele mooie uitbreiding.

 11. ik heb de sims 1 deluxe en daarop heb je ook een scheikunde tafel en dan kunnen ze allemaal drankjes maken en bij elke kleur gebeurt er wel iets anders en daar hebben ze ook een huishoud-robot ofzo die doet alle klusjes in huis!:D ik zou het leuk vinden als die er ook weer zijn 🙂

 12. ik zou huisdieren ook graag willen maar seizoenen lijkt me ook vet!
  verder zou het ook leuk zijn als ikea en h&m terug komen en inderdaad dat je meer met peuters en babys kan doen. zoals comode en kinderwagen mischien meer soorten speelgoed en –> bedjes <– ??

 13. Ik wil studentenleven!! dat je echt een opleidingsrichting enzo kon kiezen en dat je daarna en hogere en beterbetaalde baan kan krijgen.. de extra levensfase is natuurlijk ook top!

 14. ik hoop dat eerst seizoenen komt en dat kerst en feestdagen enzo daar bij zitten en daarna huisdieren ofzo en dat je die dan ook echt uit kan laten!

 15. O god…Eindelijk :D!!!
  De 3e goede ep die misschien komt >:D
  Wereldavonturen is een beetje saaiig.
  maar Na Middernacht en Ambities vond ik echt knallurs, Alhoewel Na Middernacht wel de beste is

  Kan niet w8en.
  Misschien een Sim-geest met sneeuw :D?

  en OMG. ik ga sims 2 weer installeren XD

 16. Ik denk dat het wel leuk word alleen moeten ze heel wat doen om sims 2 seizoenen te overtreffen die was al cool. Ik bedoel tuinieren en vissen kan je nu al. Dus ze moeten echt met iets heel groots komen als er een sims 3 seizoenen komt

  knw(kan niet wachten)

 17. omg idd je moet die babys kunnen aankleden en op zn minst kunnen wassen in de gootsteen ofzoo er moeten ook meer baby en peuter meubels komen zoals

  -een babybox
  -een baby schommeltje
  -een reiswiegje
  -autozitje
  -commode
  en nog veel meeeer

 18. Wat een gezeur! Wacht nou maar gwn af!
  Maar idd. Het zou coowl zijn als dat ook zou komen.
  Maar na Middernacht vond ik niet speciaal… Ik vind Levensweg de coowlste! 😉
  PS Vervelent zchrijf je met een D.

 19. ik wil zo graag seizoenen!
  Sims 3 is erg leuk! maar mis ook een hoop uit sims 2
  zoals:
  seizoenen
  Magie
  Uitbreiding: Gaan het maken
  en net de kleine dingetjes
  die sims 2 zo speciaal maakte!

 20. Seizoenen gaat hoogstwaarschijnlijk ook iun Sims3 komen, gaan het maken is een beetje Ambities.. en magi komt mis ook nog XD

 21. Maar in ambities kun je niet echt je eigen zaak runnen want ik heb een eige kroeg maar daar kan ik niks mee voor de rest zoals kassa draaien inkopen etc. Daarnaast wat zijn je bronnen waar je uit haalt dat magie terug komt?

 22. Weersomstandigheden lijkt me super.Jas aan als je naar buiten gaat , sneeuw met de kerst.Het geeft net wat meer sfeer.En natuurlijk s`morgens het weer luisteren hahaa.

 23. Nu dieren over 4 dagen uit is moeten we weer een half jaar wachten op een nieuwe uitbreiding. ‘T word nu wel echt tijd dat seizoenen er gaat komen hoor. Ach ja, helaas kunnen wij er niks aan doen. Gewoon afwachten. <3333

  1. Whaha hoezoo wachten?? je kunt natuurlijk ook dat half jaar besteden om van alles uit te proberen van wat er in het huidige spel zit ipv ongeduldig te w8en tot weer de volgende. ik vind dit soort reacties (van iedereen) zo vreemd. het ene uitbreidings pakket is goed en wel een week of zo binnen en dan wordt er alweer gewacht op een volgende.

 24. Ik hoop dat de volgende uitbreiding seizoenen word. Ik denk dat iedereen het weer mist, nu is er wel de hele leuke uitbreiding dieren.. Echt een super uitbreiding, maar het enige wat nu nog echt mist is het weer in het spel.. Lets hope dat er over 3 maanden sims 3 seizoenen in de winkel ligt!

 25. weet er iemand wanneer de sims 3 seizoenen nu uitkomt ??
  en weet er iemand toevallig hoe je je sim meer dan 1 outfit kunt aan doen ??

  1. Seizoenen komt OOIT. het is niet duidelijk of dit het volgende uitbreidingspakket wordt of niet. Gewoon even afwachten.

   En je tweede vraag: Bij alle daags staat naast alle kleding, een 1 en een +. Als je daar op klikt, dan kan je een tweede outfit aanmaken

 26. Er zijn zelfs nog geruchten dat er een Sims3 Social komt niet voor Facebook maar echt voor je spel.
  De bedoeling van het spel is dat als je een vriend(in) hebt die het zelfde spel bezit en hij/zij is online en speelt het spel dat je dus echt op bezoek kan bij dat persoon en een soort chatroom hebt.
  groetjes E,

 27. Wat we weer zo is ze hebben al zoveel spellen ze houden dus weinig opties over qua ideeën er komt eerst nog een sims3 slaap en badkamer assecoires en ik denk dat dan ze sims3 seizoenen komt want we hebben al:
  Wereld avonturen
  Na middernacht
  Ambities
  Luxe assecoires
  Snelle assecoires
  Levensweg
  Beestenbende
  Buurtleven assencoires
  Tuin assecoires
  Slaap en badkamer assecoires(komt nog in 26 Januari 2012 is hij te koop)
  En dan komt er waarscheilijk seizoen want zoveel ideeën hebben ze niet meer het is niet dat er een pakket komt van sims3 vliegtuigen ofzo dat slaat nergens op :S

 28. ik hoop dat het net zoals sims 2 seizoenen is dat in de lente lentekriebels en regen en bloesems enzo en in de winterwinterpret herst herfstpret en zomer vette beachparty’s echt waar als dit ene uitbreiding zou worden is het demaising

 29. Ja dat is echt wat ik nog mis bij sims 3 .Jas aan als je naar buiten gaat , opletten op het weerbericht,tuin die mee groeit met de seizoenen,was binnen halen, spelen in de sneeuw…..

 30. Het zou wel egt leuk zijn! Soms heb ik van die dagen op mijn spel van regende of sneeuwde het maar is of zo iets… En ik bedenk me net dat het fantastisch zou zijn als we ook kunnen schaatsen en skiën enzo!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *