Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Machinima extravaganza (SIFF)

Afgelopen nacht is het YouTube kanaal van het Sims International Film Festival (SIFF) geupdate met een flink aantal machinima’s die mee doen aan dit film festival. De komende dagen zullen daar nog wel meer video’s bijkomen. Er zitten weer enkele hele mooie machinima’s tussen dus ga er lekker voor zitten en geniet ervan.

| SIFF – Simatographers YouTube kanaal |

Meer over het Sims International Film Festival (SIFF) vind je in deze berichten op onze site.

Een gedachte over “De Sims 3 Machinima extravaganza (SIFF)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>