De Sims 3 Na Middernacht producer blog

De officiële De Sims 3 site heeft een nieuw blog online gezet, er zit ook 1 nieuwe screen bij en 3 artworks.

Als ik naar de supermarkt ga, moet ik altijd even een kijkje nemen in de roddelbladen. Ik ben niet echt geobsedeerd, maar de levens van beroemdheden zijn fascinerend. Of misschien is alleen de manier waarop we naar hen kijken fascinerend.

Daarom was het een ingewikkelde uitdaging om een systeem voor beroemdheden te ontwerpen in De Sims 3 Na Middernacht. Onze community staat bol van getalenteerde, creatieve en hilarische verhalenvertellers, die zich aan de hand van sterren helemaal uit kunnen gaan leven. De spetterende verhalen en geweldige gameplay die rond de beroemdheden heen is gebouwd, zorgen ervoor dat de beroemdheden een van de leukste toevoegingen aan De Sims 3 zijn tot nu toe.

| De Sims 3 Na Middernacht Producer blog: Beroemdheden |

5 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *