Je kunt gewoon niet zonder!

Foto’s De Sims 3 – EA fanevent in Polen

EA organiseert op dit moment het ene fanevent na het andere en ook in Polen is nu zo een event gehouden waarbij onder andere De Sims 3 Na Middernacht en De Sims 3 voor op consoles is gepresenteerd.

Op de onderstaande link vind je op de Poolse fansite Simpress veel foto’s van het event: veel foto’s van de games zelf zijn er niet. Ik heb er in ieder geval 4 hier neergezet.

Vandaag vind er een Duitsland een fanevent plaats en we hopen uiteraard er nog 1 hier in Nederland te krijgen. We houden onze emails daarom ook goed in de gaten.

| Simpress: Widzieliśmy nadchodzące gry!

2 gedachtes over “Foto’s De Sims 3 – EA fanevent in Polen”

  1. Mmm

    De Sims 3 na middernacht lijkt mij een geweldich spel! Ik ga hem zeker kopen . Bridgepoort is mooi en charmant en dan heb ik het niet eens over de mooie gebouwen het lijk mij egt geweldig !!!!!! Vampieren,beroemdheden,musicale gedachten, sterrenbeelden , meer dingen in CAS

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>