Je kunt gewoon niet zonder!

No Mosaic mod geupdate voor De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Mod The Sims heeft een nieuwe No Mosaic mod die werkt voor De Sims 3 Supersnelle Accessoires. Deze mod haalt die irritante censuur blokjes weg als je Sim aan het douchen is of op de wc zit. Lees even goed de informatie door die op Mod The Sims staat!

| Mod The Sims: No Mosaic for Fast Lane Stuff! |

2 gedachtes over “No Mosaic mod geupdate voor De Sims 3 Supersnelle Accessoires”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>