Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe screen De Sims 3 Na Middernacht uit Polen

De Poolse fansite Centrum Simów heeft 26 nieuwe screens online gezet van De Sims 3 Na Middernacht gemaakt tijdens een presentatie door producer Karen Tong. We laten ze niet allemaal zien hier, de rest kun je op hun site bekijken:

| Centum Simów: Po Zmroku w Warszawie! |

7 gedachtes over “Nieuwe screen De Sims 3 Na Middernacht uit Polen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>