Nieuwe Teamleden: I_mJimmy en Candycherry

nieuwe teamleden i_mjimmy en candycherry

Ongeveer een maand geleden hebben we een grote oproep gedaan voor het inzenden van sollicitaties voor het worden van S3N Teamlid. Er waren tal van open functies binnen ons team en vandaag vullen wij er daar 2 van op. Deze 2 nieuwe teamleden zullen eerst een proeftijd hebben van minstens een maand.

I_mJimmy zal de functie van Nieuws Redacteur op zich gaan nemen. Hij gaat nieuws berichten over andere De Sims Games, zoals De Sims Middeleeuwen en Consoles op onze website schrijven en plaatsen. Hiki blijft natuurlijk ook actief op het gebied van het plaatsen van nieuws. Maar met met 2 redacteurs zullen we je hopelijk nog meer en sneller nieuws voor kunnen schotelen!

Candycherry zal gidsen en tutorials voor De Sims 3 gaan schrijven. Momenteel schrijven verschillende teamleden zo nu en dan een gids, Candycherry zal dat nu voor een groot op haar gaan nemen zodat de andere teamleden weer meer tijd hebben voor andere taken.

Gefeliciteerd I_mJimmy en Candycherry. Veel succes en plezier binnen het S3N Team!
(Hiki – Xelles – Kyta – TenerifeTerreur – LotsOfNothing – Snateraar – Fransor – Zemm – Nina)

Iedereen bedankt die een sollicitatie ingestuurd heeft! We waarderen het enorm dat er zoveel belangstelling was en dat sommige, niet-nader-te-noemen-personen, bijna niet konden wachten totdat het bekend zou worden wie de nieuwe teamleden zou worden. Helaas kunnen we natuurlijk niet iedereen teamlid maken, maar wees niet getreurd want we hebben nog een paar mededelingen….

Klik op “meer lezen” om de rest te lezen van dit bericht.

In de originele oproep staat dat we naar een grote groep nieuwe teamleden op zoek zijn omdat we behoorlijk aan het groeien zijn. Vandaag zijn er dus 2 nieuwe teamleden bijgekomen. In de nabije toekomst gaan we nog 1-2 teamleden toevoegen en iets verder in de toekomst nog meer.

We selecteren niet meteen, laten we zeggen 6, nieuwe teamleden omdat dat gewoon te veel is. Daarbij is onze huidige website nog niet gebouwd op zoveel content. Zodra onze nieuwe website er is zullen we ook meer teamleden nodig hebben. Hierbij wijken we af van ons originele plan, maar dit lijkt ons beter zo.

Als je al een sollicitatie ingestuurd hebt, zullen we die nogsteeds in gedachte houden bij het selecteren van nieuwe teamleden. Je mag een nieuwe sollicitatie insturen als je situatie veranderd is, een nieuwe sollicitatie insturen is echter niet nodig.

Nogmaals bedankt aan iedereen die een sollicitatie ingestuurd heeft! Wie weet komt jou kans binnenkort nog wel als je niet geselecteerd bent.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Vacatures

24 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *