Simfans verslag De Sims 3 Na Middernacht presentatie

De Duitse fansite Simfans heeft een mooie preview online gezet van De Sims 3 Na Middernacht. Deze preview is gemaakt op een presentatie van het spel vorige week in Duitsland en bevat ook 60 mooie ingame screens en nieuwe informatie.

Each time your Sim successes in impressing a Celebrity, they will get Impress Points. Every time your Sim gains Impress Points, they are added to the Impress meter. Once the Impress meter fills up, your Sim has succeeded in convincing the Celebrity to acknowledge them.

| Simfans: The Sims 3 Late Night Article | The Sims 3 Late Night Article – screens |

3 reacties

  1. Offtopic:Wat heeft ojaa in het duits ene rare naam… (er stond techtelmechtel in de ondertiteling toen ze eht had over ojaa)
    Ontopic:intressant interview!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *