Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Simfans verslag De Sims 3 Na Middernacht presentatie

De Duitse fansite Simfans heeft een mooie preview online gezet van De Sims 3 Na Middernacht. Deze preview is gemaakt op een presentatie van het spel vorige week in Duitsland en bevat ook 60 mooie ingame screens en nieuwe informatie.

Each time your Sim successes in impressing a Celebrity, they will get Impress Points. Every time your Sim gains Impress Points, they are added to the Impress meter. Once the Impress meter fills up, your Sim has succeeded in convincing the Celebrity to acknowledge them.

| Simfans: The Sims 3 Late Night Article | The Sims 3 Late Night Article – screens |

3 gedachtes over “Simfans verslag De Sims 3 Na Middernacht presentatie”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>