Alles over Barnacle Bay: een nieuwe wereld voor De Sims 3

Barnacle Bay is een eiland in de Simuyanzee, vol prachtige stranden, kampeergelegenheden en met een bruisende binnenstad. Verken de verlaten pieren van Founder’s Beach, ga op zoek naar de oude relikwieën van Goudbaard en neem een kijkje bij de mysterieuze piratenschuilplaats. Puf daarna lekker uit bij de Diepzeecafetaria van Hoddes of in de kroeg. Maak kennis met de Sims die er wonen. Misschien kom je wel wat geesten tegen, die de grootste geheimen van de stad met je willen delen.

EA komt op 23 september 2010* met een nieuwe wereld voor De Sims 3: Barnacle Bay. Deze wereld zal op de De Sims 3 Store te koop zijn voor 1650* Simpoints.

Alle informatie, screens en video’s over deze wereld vind je op ons forum:

| S3N forum: Alles over Barnacle Bay – (informatie topic) |

| S3N forum: Alles over Barnacle Bay – (reageer topic) |

* = onder voorbehoud