Apple opent gamepage met pagina’s van De Sims en meer

Apple heeft hun online gamepage ge-opent met verschillende pagina’s over De Sims games. Zo is er ook een pagina over De Sims 3 Ambities voor iPhone en iPod Touch. Ook al is dit niet bepaald ‘schokkend nieuws’, ik wou het toch even melden voor degene die het wel leuk vinden onder ons. Wel leuk om te lezen zijn de ‘Customer Reviews’. Dit is er eentje van De Sims 3 Ambities voor iPhone en iPod Touch:

Although there are lots of new features, it still feels a bit like I’m just replaying The Sims or The Sims: World Adventures. It’s still great though. The gameplay is great. Controls are awesome. A bit laggy though, but maybe it’s just me. No crashes, no problems whatsoever. It’s definitely worth it! (door F-App)

Er zijn natuurlijk ook andere games sims-games te vinden op de pagina, zoals De Sims 3 Supersnelle Accesoires. Dit kan je dus ook bekijken. Met dank aan Sunset Valley Times voor het vinden van dit.

| Bezoek Apple’s Gamepage hier |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *