NZone.nl over De Sims 3 Console voor de Wii

NZone heeft inmiddels ook een preview van De Sims 3 voor Console (Wii) online gezet. Als je het commentaar zo leest is het een beetje neutraal maar dat krijg je dan ook als je iemand die niet bepaald fan is van De Sims het laat schrijven. Hoe dan ook, het is leuk om het even te lezen, het is een van de weinige previews speciaal gericht op de Wii-versie van het spel.

Wel zijn deze karmakrachten een compleet nieuwe toevoeging aan de Sims-games en nog een hele leuke ook. Aan het eind van iedere dag, rond middernacht, wordt de balans weergegeven van de karmakrachten die je op een dag hebt gebruikt. Je bent dan goed of slecht. Heb je dus veel goede krachten gebruikt, dan eindig je in de plus, heb je veel slechte krachten gebruikt dan zal je in de min eindigen. Ik zie mezelf nog niet in een slaapzak liggen voor de winkel tijdens de release, maar dat is meer een kwestie van smaak. Voor Sims-liefhebbers lijkt deze game echter absoluut een must. Vooral het feit dat de Sims-wereld gewoon steeds completer wordt en steeds realistischer moet hen wel aanspreken.

| De Sims 3 voor Console (Wii) preview op NZone.nl |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

  1. ik heb die net 1 uur geleden gekocht
    en ik snap er echt hellemaal niks van!
    hoe moet je nou het huis inrichten
    en hoe krijg je daar nou weer geld op.
    help pleassssssss

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *