Edenstyle.it over De Sims 3 voor Console en Handhelds

Edenstyle.it heeft een preview online gezet van De Sims 3 voor Consoles met screenshots van het spel. Het gaat over een presenatie die zei bijgewoond hebben, en het onthult alweer niet veel spectaculaire details. Het gaat bij deze preview op de Xbox360 versie, die eigenlijk hetzelfde is als die voor de Playstation 3 en lijkt op die van de PC.

The Sims 3 console versions are finally coming, with an interface that is very similar to the one used for PC/MAC versions and with a city that remembers Sunset Valley. As we wrote already in the past articles, we attended The Sims 3 console presentation the same day we have been introduced to The Sims 3 Late Night expansion pack. Console version will be available for Xbox 360, Playstation 3, Wii and Nintendo DS, starting from October 26. Producer Sam Player kindly showed us Xbox 360 version and just a little bit of Nitendo DS’ one. Please note that Xbox 360 and Playstation 3 versions are pretty much the same and are very close to the original PC version.

| Reportage van De Sims 3 voor Consoles op Edenstyle.it |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *