Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds

10 minuten gameplay uit De Sims 3 voor Consoles

The Sims Hub heeft een video op YouTube gevonden die 10 minuten gameplay tonen van het spel, heeft SimPrograms laten weten. Ik weet niet of het aan het filmen, aan de Playstation of aan het spel ligt, maar naar mijn gevoel ziet het er nogal haperend en sloom uit… Hoe dan ook, het is een erg leuk filmpje!

3 gedachtes over “10 minuten gameplay uit De Sims 3 voor Consoles”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>