De Sims 3 Na Middernacht: bonusspullen en registratie downloads

Sinds gisteren zijn er steeds meer sites waar je De Sims 3 Na Middernacht nu al vast kunt reserveren. Veel sites bieden speciaal bonus materiaal aan, jammergenoeg zijn dat geen Nederlandse en Belgische preorder sites. Of die ook bonus materiaal gaan aanbieden is niet bekend maar we houden jullie op de hoogte.

| Simprograms: GameStop – preorder The Sims 3 Late Night, get 4 bonus items |

En dit zijn de spullen die je straks krijgt als je De Sims 3 Na Middernacht op de officiële De Sims 3 site registreert.

| World of the Sims: Exclusieve Voorwerpen Als Je De Sims 3 Na Middernacht Registreert |

10 reacties

 1. op het derde plaatje is het gebouw dat exclusive ding? en bij de vierde?
  niet erg trouwens dat het zo weinig is ik ga S3NM toch kopen of ik het nou wil of niet. (wel dus)

 2. Dus krijgen we nou weer alleen die paar dingen ipv 1000 punten, die we bij de eerste kregen? want bij ambities was het ook alleen die spullen toch? ik bedoel bij avonturen kreeg ik nog 1000 punten, of heb ik verkeerd gekeken?

 3. ^ Ja klopt, maar Simpoints zijn volgens mij afgeschaft… Balen, want er zijn best leuke dingen in de Store, alleen heb ik 0,0 Simpoints over. 🙁
  En de Store is hartstikke duur, dus ik ga sowieso geen extra punten kopen of zo.

 4. Ik had het liever andersom gezien.
  Dus de vier spullen als pre-order items en de kapsels en locaties als registratie extra.
  Ik zou het zo jammer vinden als Europeanen niet de pre-order extra’s kunnen krijgen. Deze zijn echt leuk.

  Is het trouwens iemand opgevallen dat de man er beter uit lijkt te zien dan een standaard sim (= zonder downloads)? De vrouw lijkt wel op de standaard sims in De Sims 3, maar de man lijkt een andere skin te hebben.
  Ik vind het er in ieder geval realistischer uitzien, maar misschien is het ook maar de lichtval of lijkt het anders doordat de ogen volgens mij wat dieper liggen of de neus wat anders is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *