Je kunt gewoon niet zonder!

Nederlandse De Sims 3 Console website komt ‘binnenkort’!

In een van de afgelopen dagen is de officiële, nieuwe,  website van De Sims 3 voor Consoles online gekomen (klik hier), maar toen was de Nederlandse versie nog niet beschikbaar, er stond een wachtwoord op. Nu is de site echter ge-update en krijg je een nieuwe pagina te zien, namelijk met ‘Binnenkort’. We houden jullie op de hoogte. Klik hier om naar de ‘website’ te gaan.

4 gedachtes over “Nederlandse De Sims 3 Console website komt ‘binnenkort’!”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>