PS3Clan over De Sims 3 voor de Playstation 3

PS3Clan heeft ook een preview online gezet van De Sims 3 voor Consoles en Handhelds. Het gaat hierin vooral om het delen van je creaties met vrienden op Facebook en meer social networks.

Op de PlayStation 3- en Xbox 360-platformen werd een intense en opslorpende gameplay naadloos geïntegreerd in het uitwisselingssysteem, zodat spelers nog beter dan voorheen contact kunnen leggen met andere spelers. Ze kunnen creaties ontwerpen, bouwen en delen met andere spelers over de hele wereld en materiaal downloaden zonder ooit de game te hoeven verlaten. Spelers krijgen te maken met uitdagingen op lange en korte termijn die kunnen leiden tot beloningen en onderscheidingen. Prestaties kunnen zelfs met vrienden gedeeld worden door online verbinding te maken met Facebook.

| De Sims 3 (PS3) preview op PS3Clan |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *