S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Het heeft even geduurd voor we een review konden maken van dit tweede accessoires pakket voor De Sims 3. De teamleden die De Sims 3 Supersnelle Accessoires wel hebben hadden geen tijd. En de teamleden die wel tijd hadden om een review te maken hebben het spel niet. Maar de review, met screens van Zemm, is er nu dan toch.

Wat de Intrige spullen betreft kunnen we kort zijn: het zijn alleen 3 auto’s. Waarom er geen leuk meubel setje bij zit is echt een raadsel. Waarschijnlijk zijn je Sims na de aanschaf een van deze auto’s meteen blut en is er geen Simoleon meer over voor de inrichting van het huis?

De Keizerlijke Eidolon §110.000, De Requisentie §90.000 en de La Matea §41.000. Ook hier zijn de prijzen weer pittig maar dan heb je ook wel een erg mooie en snelle auto waar je buren en vrienden jaloers op zullen zijn.

| S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires |

5 reacties

  1. Ik mis eigenlijk wel een echte conclusie. Een ja of een nee. Veder heb je wel alles opgesomd wat er in zit ja 😛 barweinig goeds. Ik vind het die 20€ niet waard

  2. Ik zie toch dudielijk een aantal conclusies staan helemaal onderaan door verschillende teamleden hoor!
    Maar de aankleding van de garage ziet er wel mooi uit! En de auto’s ook trouwens, maar ik heb inmiddels genoeg aan al mn FreshPrince auto’s 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *