Barnacle Bay voor De Sims 3 te koop op De Sims 3 Store

EA heeft de nieuwe wereld / buurt voor De Sims 3 online gezet en Barnacla Bay kun je voor 1650 Simpoints kopen op De Sims 3 Store. De nieuwe buurt bevat ook 18 gloednieuwe exclusieve voorwerpen.

Barnacle Bay is een gewone buurt zoals Riverview ook is en is dus geen De Sims 3 Wereldavonturen vakantiebestemming.

Er ligt een nieuwe wereld op je te wachten
Verken Barnacle Bay vandaag nog!

Barnacle Bay is een eiland in de Simyanzee. Het is een heerlijk vakantieoord vol prachtige stranden, campings, parken en een moderne binnenstad. De nederzetting werd gesticht door piraten, vissers en kunstenaars. Nu kan iedereen hier lekker ontspannen op het strand of doorzakken in de kroeg. Als je hier op vakantie gaat, wil je nooit meer weg!

| Barnacle Bay op De Sims 3 Store |

Wil je nog meer piraten spullen hebben dan is de Piratenbuitset (700 Simpoints) misschien ook iets voor jou.

Piratenbuitset
Landrotten opgelet! Deze schatten liggen voor het oprapen; als je maar over genoeg lef, waarheden en een landkaart beschikt.

| Piratenbuitset op De Sims 3 Store |

16 reacties

 1. De screens zien er wel mooi uit, maar voor die paar extra objecten laat ik m toch maar schieten…weet niet eens of ik genoeg simpoints daarvoor heb..
  Hoeveel heb je er als je de basis WA en Ambities hebt? 2x 1000 ofzo?

 2. ik heb de basis, Wereldavondturen en Ambities en 1 kapseltje gekocht. Sta nu op 1650 simpoints. Dus ik denk dat, wanneer je nog niks gehaald hebt bij de store, je 2000 punten hebt. Volgens mij kreeg je bij ambities geen simpoints.
  Dus je kunt ‘m kopen. Ik twijfel nog.. eerst even zien wat mensen ervan zeggen :$

 3. Ben nog aan het twijfelen of ik het ga downloaden. Heb nog aardig wat punten staan, maar wil eerst ff de reacties van anderen afwachten

 4. En als vanouds bij de sims 3 store…je kunt de buurt wel kopen, maar downloaden?? ik vraag me af hoelang dit nou weer gaat duren >:(

 5. Ik heb even gekeken op wat fansites en officiële sites en kom geen meldingen tegen dat Barnacle Bay problemen oplevert.

  Wel moet je game uptodate zijn:

  Denk eraan dat je de laatste game-update uitgevoerd moet hebben om dit materiaal te kunnen gebruiken.

 6. Volgens mijn beginscherm is het spel up-to-date…Maar dit geloof ik dus niet, heeft ‘ie wel vaker aangegeven terwijl ik toch de laatste patches nooit had gedownload…. wat is de laatste versie? ik kan nu helaas niet zien welke versie ik nu heb, ik zit op m’n werk in de pauze te typen 😉

 7. Ik heb Barnacle bay gekocht, maar vind hem niet terug in mijn spel.
  Ik vind wel dat ik hem gekocht heb, probeer dan: nogmaals downloaden, maar
  ik krijg geen nieuwe buurt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *